0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Rebellion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Rebellion Парфумована вода
100ml
3 671 грн
4 269 грн
Акція
-14%
Gritti Rebellion Парфумована вода (тестер)
100ml
3 171 грн
3 687 грн
Акція
-14%

Gritti Rebellion – нескінченна жага до життя!

 



Новий парфум італійського нішевого будинку Луки Гритті отримав зухвалу назву, яка перекладається як «Бунт» - Gritti Rebellion. Стрімкий і потужний, свіжий і наполегливий, спраглий вражень та перемог – ось який характер самого парфумера Гритті та тієї композиції, в якій він розкрив свій настрій цього сезону. Майстер передав його акордами цитрусів та зелені, свіжих прянощів та фруктів, амбри та деревини, в обрамленні іскристих фужерних та пачулевих, глибоких тваринних нот, створивши чудову сучасну мелодію спраги життя.

Звучання твору абсолютно універсальне, він - немов візитна картка представить вас у будь-якій ситуації, у будь-якому сезоні. Сміливо рухайтеся вперед, до нових горизонтів, відкривайте для себе невідомі шляхи – з таким джерелом енергії вам все під силу!

І хоча парфумерний дім позиціонує своє видання як унісекс-аромат, насправді він виразно мужній і дуже харизматичний: він порадує вас незрівнянною стійкістю та помітним, вражаючим шлейфом.



Історія аромату

 

Парфумер Лука Гритті - нащадок старовинного славетного роду, найталановитішим і найвідомішим представником якого був вельможа і алхімік, що жив у 16 столітті, лікар і мандрівник Альвізе Гритті.

У наші дні будинок Gritti відродив безліч старовинних рецептів ароматів, надав їм сучасного звучання, і тепер є одним із законодавців трендів нішевого спрямування.

Новинкою, представленою наприкінці 2021 року, став чудовий "Бунт" (Rebellion), над яким працював сам Luca Gritti. Прем'єра відбулася в одному з наймальовничіших та найпрестижніших місць Європи – на набережній Круазетт у Каннах (Croisette Terrace, 55), де щорічно відбувається виставка нішевих ароматів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – розкішний чорний корпус із золотистою табличкою свідчить про бездоганний смак та спроможність своїх власників.

Купити Gritti Rebellion в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Мчи до своєї мрії!


Динаміка та свіжість – ось головні акценти цього твору. Вже на старті вони розставлені за допомогою зухвалої прохолоди м'яти, іскристої лимонної цедри та соковитого, деревно-терпкого бергамоту, що втілює шляхетність.

Такий експресивний вступ змінюється багатогранним калейдоскопом колоритних фруктових нот в обрамленні стильного смолисто-деревного акценту кипарису та незвичайного нюансу трав'янисто-свіжого шисо, співзвучного м'яті.

Завершується твір мужнім підтоном дубового моху, чий шарм посилений солонуватою чуттєвістю сірої амбри та запаморочливим орієнтальним нюансом листя пачулі.

Хочете розбудити свої емоції та подарувати шанс проявити себе з несподіваного боку? Вам, безумовно, варто купити Gritti Rebellion в інтернет-магазині La Grande - і ваші мрії на повній швидкості почнуть здійснюватися!