0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Macrame

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Macrame Парфумована вода
3 592 грн
4 177 грн
Акція
-14%
Gritti Macrame Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Macrame – чарівне мереживо аромату...



«Мереживна» інтимна колекція ароматів від нішевого італійського бренду спадкового парфумера Луки Грітті заворожує своєю красою, поєднуючи спокусливість та елегантність. Ідеальним втіленням чарівної White Collection стала квітково-фруктова композиція Gritti Macrame, в якій химерно переплелися мускусні та рожеві, пачулеві та деревні, фужерні та цитрусові, пудрові та землісті, зелені та фруктові акорди.
Це справді справжнє макраме – вузликове мереживо, з якого можна сплести фантастично красиві візерунки, подібні до серпанку. Старовинне французьке мистецтво втілилося не тільки в прекрасному жіночому вбранні та мереживній білизні, але і в чудовому ароматі, прикрасити себе яким вам заманеться в особливо важливі моменти прояву жіночності.



Історія створення


Чарівна в своїй красі «Біла колекція» ароматів дому Грітті з'явилася в році і включає дев'ять ароматів у дивовижних білих флаконах з золотими мармуровими прожилками.
Автором композиції Gritti Macrame є Лука Грітті, імениті предки якого залишили йому неймовірну спадщину: щоденники про подорожі середземноморським регіоном, записи про старовинні аромати та високий статус у венеціанському суспільстві. Одним із відомих представників цього роду був Андреа Грітті, дож Венеції, іншим – знамениті парфумер та лікар Альвізе Грітті. Славу свого прізвища Лука Грітті з великим успіхом відродив у наші дні завдяки своєму таланту. Здобувши блискучу економічну освіту, Лука, проте, завжди виявляв фамільний інтерес до парфумерії і самостійно пройшов відповідне навчання у Франції. Віддаючи данину прекрасним особливостям цієї країни, Лука Грітті і створив це втілення спокуси – «Білу колекцію», в якій були представлені парфуми, що символізують види французьких мережив і чудової білизни, яка ними прикрашена.
Вся чарівна White Collection представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Macrame за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Вигадливе переплетення фруктів та квітів


Композиція зустріне вас цитрусовою свіжістю бергамота - ароматними соковитими несолодкими аспектами, які так чудово тонізують і такі бажані сонячними весняними та літніми днями.
Ця ж терпка зухвала свіжість порадує вас і в серцевому акорді, де ефектно вступає нота чорносмородинового листя, чия зелень так стильно підкреслює романтичну красу троянд.
Чуттєві грані вашої натури розкриються неймовірно гарним калейдоскопом відтінків пряних пачулів та сексуального мускусу.
Якщо вам імпонують солодкі квітково-фруктові аромати в французькому спокусливому стилі, вам неодмінно варто купити Gritti Macrame в інтернет-магазині La Grande - він ідеально вам підійде!