0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty pour Femme Eau de Toilette 2021

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

2 233 грн
2 627 грн
Акція
-15%
Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette 2021 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette 2021

 



Нова версія легендарного аромату Gucci Guilty Pour Femme у 2021 році представлена у варіації Eau de Toilette. У новинці більше фруктів, жвавості та солодощі, вона – ніби більш вільна у прояві своїх емоцій жінка, яка шукає самовираження у коханні.

Акорди квітів і фруктів, солодких і свіжих нот, м'яких прянощів і мускусу, пудри і пачулів, зелені та амбри просто зачаровують своєю різноманітністю та багатством палітри відтінків. Хочеться вдихати аромат знову, смакувати кожен його нюанс, насолоджуватися шлейфом, що хвилює, і, звичайно ж, радувати його володарку щирими компліментами.

Флакон відтінку рожевого золота виглядає елегантно та шикарно – він прикрасить вашу колекцію або стане ефектним подарунком для всіх, хто цінує розкіш.



Історія аромату

 

Знаменита лінія Guilty вперше була представлена у 2010 році. Через рік з'явилася і чоловіча концепція «Винуватця» - тандем став таким популярним, що фланкери виходили практично щороку, складаючи ефектні пари з різними характерами.

Популярність була зумовлена не тільки виразними ароматами, а й яскравою, зухвалою та інтригуючою рекламною кампанією #ForeverGuilty, обличчям якої стала красуня Лана Дель Рей і привабливий Джаред Лето, який представив чоловічу лінію.

З 2019 року флакони для жінок завдяки креативному директору бренду Алессандро Мікеле набули більш витягнутої форми, подібної до чоловічої – це символізувало рівність обох статей. Презентована у 2021 році туалетна вода стала органічним продовженням версії попереднього року у форматі парфумованої води.

Купити Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette 2021 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, парфумерний напрямок якого було засновано у Флоренції у 1974 році. З ним співпрацювали такі гранди сучасної парфумерії, як Том Форд та Алессандро Моріллас, а керуючою компанією є б'юті-концерн Coty, куди входять також марки Chloе, Calvin Klein та Hugo Boss.

 

Чарівність рожевого золота


Композиція відкривається зухвалим та соковитим акордом рожевого перцю та сонячного мандарину. Поєднання прянощів та цитрусів завжди піднімає настрій і неймовірно заряджає позитивною енергією!

Ароматний та елегантний акцент бузку в обрамленні елегантної герані та хвилюючого жасмину у серцевій темі туалетної води гармонійно доповнений фруктовим букетом, де чудово звучать солодкий персик, запашна малина та терпка, з кислинкою чорна смородина.

Завершують враження чуттєві переливи сексуальних, привабливих нот білого мускусу та амбри, прикрашених колоритними почуттями та жіночною ваніллю.

Твір буде чудовим вибором для весняних та осінніх днів, коли він звучить особливо ефектно. Але якщо він стане вашим другим парфумерним Я, аромат може супроводжувати вас незалежно від сезону.

Хочете піднести себе емоційно і жіночно, уявити розкутою та вільною у своїх почуттях? Вам неодмінно варто купити Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette 2021 в інтернет-магазині La Grande!