0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Jacqueline

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Jacqueline Парфумована вода
204 грн
276 грн
Акція
-26%
Gritti Jacqueline Парфумована вода (тестер)
100ml
3 091 грн
3 594 грн
Акція
-14%

Gritti Jacqueline - магія перетворень

 



Венеціанський нішевий бренд Gritti представляє чудову новинку з «білої» колекції, присвяченої ідеї жіночності, яку вона втілює в собі, а також різноманітним класичним мереживам і схожим на них ароматам. Jacqueline створює враження витонченості та спокою, він просто зачаровує своєю здатністю невловимо змінюватися, тим самим перетворюючи і світ навколо себе. Ці зміни невловимі, ефемерні, і в той же час незворотні - так змінюється все в природі, включаючи і жінку. Мить тому вона ще була іншою – і раптом починає перетворюватися, відкривати себе, набувати нових рис особистості – більш гармонійних, тонких…

Лука Гритті стверджує, що це – суто жіноче мистецтво, чоловік не здатний на такі філігранні рухи з самовдосконалення – йому залишається лише насолоджуватися побаченим і відчувати флер квіткових, ванільних та лавандових акордів, що хмарою опускаються на ніжну шкіру своєї обраниці.



Історія аромату

 

Творець бренду Лука Гритті успадкував традиції парфумерної майстерності від свого далекого прадіда – лікаря та дипломата Альвізе Гритті, який жив у 16 столітті і зібрав колосальну колекцію рецептів ароматичних зіль на Близькому Сході та на Середземноморському узбережжі. У роді Гритті були політики та полководці, художники та вчені – навіть венеціанські дожі. Але їхній спільний предок дозволив нашому сучасникові, талановитому бізнесмену та кріейтору створити надзвичайно успішний проект, ніби поєднавши досягнення свого роду різних століть.

2010 року у Венеції, де раніше жив і його предок, Лука Гритті створив парфумерний бренд. Усього за одне десятиліття майстер випустив кілька чудових колекцій, першою з яких стала Black Collection, потім була презентована White Edition, яка в 2018-19 розширена і отримала назву Bra Series - саме її і поповнили чудові парфуми «Жакелін». У 2015 році з'явилася елітарна лінія Parfum Privеe, а рік 2017 подарував нам колоритну бірюзову колекцію I Turchesi, присвячену Середземномор'ю.

Чудовий також фірмовий стиль флаконів, корпуси яких немов виточені з білого мармуру із сонячними прожилками.

Купити Gritti Jacqueline в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього унікального нішевого бренду з Венеції.

 

Мрійлива та безтурботна жіночність


Композиція відкривається гіркувато-горіховою нотою зеленого мигдалю в серпанкуі запашного тонізуючого мате та соковитих зелених нот.

Потім вступає дивовижний квітковий акорд, де прохолодна шляхетна лаванда і мереживна, повітряна біла фрезія звучать кришталевим дуетом на тлі оксамитового фіалкового листя.

У фіналі солодка ніжність ванілі і трохи пряних, трав'яно-карамельних бобів тонка, огорнута чуттєвим маревом мускусу, що манить.

Твір створений для холодного сезону: восени, взимку та навесні він звучить просто незрівнянно!

І якщо вам необхідно зробити чудовий подарунок, який запам'ятається, ідея Gritti Jacqueline в інтернет-магазині La Grande буде просто геніальною!