0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

BB креми

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9
  • c
  • d
  • e
  • f
  • h
  • l
  • m
  • s
  • t

Класифікація

Країна виробник

Група товару

FarmStay Formula All-In-One Snail Sun BB Cream SPF 50+ PA+ Багатофункціональний ББ-крем з екстрактом равлика
50ml
254 грн
Farmstay Visible Difference Snail BB Cream SPF 40 PA+ ББ-крем з екстрактом слизу равлики
50ml
228 грн
308 грн
Акція
-26%
Holika Holika Holi Pop BB Cream Glow BB-крем з ефектом сяйва
30ml
244 грн
Holika Holika Clearing Petit BB Cream Очищаючий BB-крем для обличчя
30ml
265 грн
Enough Collagen Moisture BB Cream SPF47 PA+++ Зволожуючий BB-крем із колагеном
50g
189 грн
FarmStay Peptide 9 Covering Essence BB-Cream SPF 50+/PA+ BB-крем із пептидами
50ml
293 грн
396 грн
Акція
-26%
Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++ BB-крем з ідеальним покриттям, 20 мл
232 грн
314 грн
Акція
-26%
Missha Perfect Cover SPF42/PA+ BB-крем з ідеальним покриттям, 50 мл
395 грн
527 грн
Акція
-25%
Missha M Perfect Cover BB Cream EX SPF42/PA+++ Матуючий ВВ крем
231 грн
Enough Collagen 3 in1 Whitening Moisture BB Cream SPF47 PA+++ BB-крем з морським колагеном
50g
198 грн
Medi-Peel BB Cream Bio-Cell 5 Peptide Balance ВВ-крем для обличчя
50ml
391 грн
50ml
537 грн
Enough Ultra X10 Collagen Pro BB Cream BB-крем для обличчя з колагеном
50g
231 грн
Enough 8 Peptide Sensation Pro BB Cream BB-крем для обличчя з пептидами
50g
231 грн
Elizavecca Milky Piggy BB Cream SPF 50+ BB-крем з гіалуроновою кислотою та колагеном
Немає у наявності
Holika Holika Shimmering Petit BB Cream SPF45 BB-крем для обличчя з перловою пудрою
Немає у наявності
Farmstay Green Tea Seed Pure Anti-Wrinkle BB Cream ВВ-крем із насінням зеленого чаю
Немає у наявності
Farmstay Snail Repair BB Cream Spf50+/Pa+ ББ-крем з муцином равлики
Немає у наявності
CLIV Collagen Resurgence Stemcell BB Cream Відновлюючий крем BB SPF 50 з ефектом ліфтингу
Немає у наявності
CLIV Revitalizing C Stemcell BB Cream Вітамінізуючий BB крем з вітаміном С для сяйва шкіри обличчя
Немає у наявності
CLIV Max Hyaluronic Stemcell BB Cream Зволожуючий BB-крем з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри
Немає у наявності
Secret Key Cover Up Skin Perfecter SPF30 BB крем з високим маскуванням SPF30
Немає у наявності
Немає у наявності
Dr. Jart+ Dermakeup Dis-A-Pore Beauty Balm BB-крем, що згладжує широкі пори
Немає у наявності

ВВ креми

Назва ВВ-крем має на увазі трохи чаклунства – адже це ніщо інше як Blemish Balm, що означає «бальзам від недосконалостей». Інша версія розшифровує Beauty Balm як "бальзам краси". Вони були винайдені не корейцями, а німецькими косметологами у 1968 році – їх почала пропонувати доктор Крістіна Шраммек для маскування недосконалого вигляду обличчя після косметичних процедур. Однак всесвітню популярність ці продукти здобули лише через 30 років - після того, як саме корейські б'юті-фахівці провели велику роботу з удосконалення цієї ідеї. У нинішньому її втіленні закладено саме «чарівні перетворюючі» властивості, створені талантом майстрів Країни Ранкової Свіжості. Застосовуючи ВВ-креми, ви дійсно миттєво знайдете свіжий, відпочилий і доглянутий вигляд, не обтяжуючи обличчя важким маскуванням.

Розкриваємо секрети ВР кремів

Кореянки застосовують ВР креми для тих же цілей, яким у нас є тональні основи. Однак кореянкам такі щільні європейські кошти здаються надмірними, тому саме ВР-продукти становлять основу «приведення особи до ладу». Ось чому вони відрізняються мультизадачністю: один і той же засіб здатний і вирівняти тон, і приховати недосконалості, і зволожити, захистити від ультрафіолетових променів, і навіть підлікувати дрібні запалення.

Текстура їхня легка, але при цьому незначні почервоніння та прищики вона здатна маскувати. До того ж щільність покриття можна варіювати, наносячи кілька шарів.

Вони часто включають мінерали для догляду за шкірою, її заспокоєння, пом'якшення, а також гіалуронову кислоту, натуральний колаген, вітамінні комплекси, і, звичайно ж, головні козирі корейських косметологів – природні рослинні олії та екстракти.

Завдяки цьому такий засіб робить шкірний покрив рівним, візуально більш бездоганним – він підлаштовується під потреби саме вашого обличчя, хоча й не замінюючи при цьому антивіковий або зволожуючий догляд, але вирішуючи всі косметичні завдання.

До того ж, б'юті-індустрія не стоїть на місці, і вже з'явилися нові варіації:

- СС (Color Corrector) для корекції кольору обличчя – усунення почервоніння, блідості, слідів втоми. Вони мають ще більш ніжну текстуру та активують колірні пігменти шкірного покриву, підлаштовуючись під його тон;

- DD – що поєднують у собі функції ВР і СС варіацій, і нерідко доповнюють їх ще й антивіковою дією, а при постійному використанні ще й покращують якість дерми.

Як купити найкращий ВВ крем?

Традиційно вони поділяються на кілька груп за основною властивістю:

- матуючі : вони були дуже затребувані як у самій Південній Кореї – країні з вологим кліматом – так і в Європі та США, де багато жінок страждають від надмірної жирності шкіри. Саме матіруючий варіант - ідеальний вибір для літньої пори.

- зволожуючі : підійдуть тим дівчатам, у яких шкіра страждає на зайву сухість. Проблема вирішується зволожуючими оліями, екстрактами алое віра та іншими способами. Зволоження – відмінне рішення для зимового сезону, коли шкіра пересушується через холоди або сухе повітря в опалювальних приміщеннях. А у поєднанні з потужними УФ-фільтрами він стане вашим улюбленим захистом і для спекотного сезону. Приклад : FarmStay Formula All-In-One Snail Sun SPF 50+ PA+.

- освітлювальні : для кореянок ця опція із серії обов'язкових, для наших співвітчизниць вона актуальна лише в тому випадку, якщо шкіра від природи смаглява або має небажану пігментацію. Про освітлюючий ефект вас попередить склад (наприклад, інгредієнт арбутин). Якщо ви вибрали крем саме з ефектом освітлення, майте на увазі, що видаляти його буде зручніше гідрофільними маслами, а не міцелярною водою через їхню більш насичену текстуру. Наприклад: Elizavecca Milky Piggy SPF 50+.

- для сяйва : до складу додані засоби, що сприяють створенню ефекту сяючої шкіри – це дуже освіжає і омолоджує зовні: CLIV Revitalizing C Stemcell , Holika Holika Holi Pop BB Cream Glow .

- для вирішення специфічних проблем : іноді він здатний допомогти ще й із вирішенням деяких косметичних неприємностей – таких як широкі пори: Dr. Jart + Dermakeup Dis - A - Pore Beauty Balm , або ранні зморшки: Missha Signature Wrinkle Fill - Up Bb Cream SPF 37/ PA + .

Пам'ятайте, такі засоби підлаштовуються під відтінок шкірного покриву, і тому в тюбику і на обличчі вони можуть виглядати по-різному. Намагайтеся вибрати натуральні відтінки: найсвітліші в лінійці підійдуть лише власницям дуже блідої шкіри, найтемніші - смаглявим і засмаглим.

Вибирайте продукцію провідних корейських брендів у La Grande !

ВВ-креми сьогодні є в колекціях практично всіх великих косметичних фірм з Кореї. У портфоліо La Grande зібрані лише найкращі зразки найавторитетніших корейських виробників. Вибираючи свій ідеал, зверніть увагу насамперед на тип шкіри:

  • Для жирної віддайте перевагу засобу з легкою текстурою, які не обтяжать макіяж і не закриють пори, не спровокують утворення жирного блиску (тому не вибирайте рішення «для сяйва» - краще знайдіть «oil-free»).

Farmstay Green Tea Seed Pure Anti-Wrinkle.


  • для сухої знайдіть продукт з гіалуроновою кислотою, маслами або гліцерином, а також на основі силіконів, які будуть виконувати праймер і пом'якшувати шкірний покрив.

CLIV Max Hyaluronic Stemcell, Dr. Jart+ Dermakeup Nourishing Beauty Balm Black Label.


  • для проблемного покриву продукт повинен бути не тільки маскуючим недоліки, а й тим, хто допомагає подолати причини їх виникнення – він повинен стати частиною догляду.

Holika Holika Clearing Petit BB Cream.


  • для вікової шкіри мається на увазі antiage-склад: до них включені антиоксиданти (вітаміни A, E, C), пептиди, гіалуронову кислоту. Їхня текстура легка і не забивається в зморшки та складочки.

CLIV Collagen Resurgence Stemcell BB Cream, Farmstay Green Tea Seed Pure Anti-Wrinkle, FarmStay Peptide 9 Covering Essence BB-Cream SPF 50+/PA+.


  • Для нормальної використовуйте можливості ВР косметики по максимуму: вам підійдуть всі її переваги плюс антиоксидантні та вітамінізуючі властивості.

Farmstay Snail Repair Spf50+/Pa+, Medi-Peel Peptide Balance 9 Double Fit SPF33/PA+++.

 

Наші консультанти допоможуть обрати ідеальний для вас варіант!