0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Azalea

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Azalea Парфумована вода
1 852 грн
Хіт
Attar Collection Azalea Парфумована вода (тестер)
100ml
1 799 грн
Attar Collection Azalea Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Attar Collection Azalea – солодкі чари азалій...



 

Аромат азалій буквально зводить з розуму: насичений, п'янкий, запаморочливий запах із фруктовими, пряними, димними тонами запам'ятовується надовго будь-кому, хто хоч раз почув його. Все те саме справедливо і по відношенню до композиції Attar Collection Azalea, присвяченій цій чарівній квітці, яка в Європі вважається даром ельфів, а на Сході, звідки родом парфум, символізує пристрасні почуття і недарма зветься «деревом троянд».

Композиція зачаровує своїми східними та гурманськими відтінками, спокушаючи тонами екзотичних квітів, солодощів і запашних смол, огортаючи маревом чуттєвості та занурюючи у світ насолод…



Трохи історії

 

Бренд Аттар з Об'єднаних Арабських Еміратів протягом кількох століть силами багатьох своїх поколінь збирає стародавні рецепти східних пахощів, втілюючи їх у дивовижні сучасні композиції, краса яких вражає весь світ.

Багато чудових парфумерних творів вже було випущено під цією маркою раніше, адже у своєму сучасному форматі вона існує з 2015 року. А в 2020 році шанувальникам орієнтальних композицій була представлена парфумована вода роботи майстра Лутца Вакуеро (Luz Vaquero), присвячена квітам азалії – рододендрону. Він родом із стародавніх країн - Персії та Індії, де його шанують як рослину, здатну дарувати прекрасний аромат і естетичну насолоду своїм зовнішнім виглядом, і в той же час вміє насилати наркотичні чари.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, схожих на прекрасні східні будівлі, створені у найкращих традиціях арабських майстрів-архітекторів. Цього разу ефектні лакові фіали набули глибокого та яскравого фіолетового відтінку, що символізує собою один із найкрасивіших видів азалій.

Купити Attar Collection Azalea в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього унікального арабського бренду, орієнтованого на європейський ринок.

 

Вечір у Дубаї, запах азалій…


Коли на величезне прекрасне арабське місто повільно опускається оксамитова зоряна ніч, воно стає особливо гарним і привабливим. Жар розжареного сонця остигає, небо мерехтить міріадами вогнів, і ви ніби опиняєтеся в чуттєвому мареві, адже повітря навколо густо напоєне квітковими ароматами і спокусливим запахами східних солодощів.

Композиція спокушає з перших секунд, відкриваючись нотами прекрасних нічних орхідей і солодкими переливами іланг-ілангу. Тонкий запах цитрона робить цей дует дзвінким і прекрасним, але не надмірним.

«Сердечний» акорд є розкішним квітковим букетом, де чуттєвий оксамит троянд доповнений солодощами геліотропів – цей дует чарівним чином прикрашений гурманським міксом марципанів та ванілі. Привабливіше звучання неможливо і уявити!

Завершує враження магія білого мускусу, що втілює тонку, але нездоланну спокусу. Він прекрасною ніжною хмаринкою опускається на вашу шкіру разом з чарівним смолисто-бальзамічним ореолом мирри, ідеально лягаючи на вершково-деревну базу із сандалу.

Вам, безперечно, варто купити Attar Collection Azalea  в інтернет-магазині La Grande, якщо хочеться стерти межі між мрією та реальністю, піддавшись чарам Сходу!