0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Lust in Paradise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Lust In Paradise Парфумована вода
303 грн
Ex Nihilo Lust In Paradise Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
5 826 грн
Ex Nihilo Lust In Paradise Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Нішевий будинок Ex Nihilo було засновано у 2014 році трьома друзями, далекими від світу парфумерії. Вони народилися і виросли в різних країнах, робили кар'єру у сфері банківської справи, консалтингу та менеджменту, доки доля не звела їх разом. Загальне захоплення авангардизмом поступово переросло у бажання створити власний продукт, унікальний та неповторний, не схожий на стереотипний люкс та товари масового виробництва. Так з'явився бренд із химерною латинською назвою, яка в буквальному перекладі звучить «з нічого».

Проект виявився дуже успішним. Самобутні та яскраві парфуми, що підкреслюють індивідуальність та оригінальний стиль своїх власників, швидко завоювали популярність, дозволивши торговій марці міцно закріпитись у своїй ніші. За п'ять років бренд представив понад 30 композицій, включаючи чарівну Lust In Paradise . Це квітковий мускусно-деревний букет, випущений у 2019 році в рамках колекції Les Interdites . Над його формулою працювала Луїза Тернер (Louise Turner) із компанії Givaudan, відома своїми творами для Chloe, Thierry Mugler, Chopard, Roberto Cavalli та Nina Ricci.

Їй вдалося створити напрочуд ніжний, світлий і жіночний аромат, що підкорює звабною грою контрастів. Це запаморочливе поєднання невинності і спокуси, надто тонка грань, щоб виділити, і надто яскрава, щоб її можна було згаяти. Просто приголомшлива комбінація, що моментально перетворює свою власницю, підкреслює її красу, природний шарм і бездоганне почуття стилю.

Відкривається чудова композиція кокетливими іскорками рожевого перцю. Пікантна спеція задає особливо динамічний ритм, миттєво наповнюючи енергією та покращуючи настрій. Задерикувата і бешкетна, вона змушує забути про всі негаразди і проблеми, викликає широку посмішку і розсипається на міріади сліпучих іскорок, гарно мерехтить на тлі ніжних пелюсток. Запашні бутони півонії підкорюють медовою солодкістю і п'янкою свіжістю. Тремтливі квіти кружляють у казковому танці, підхоплені повітряними струменями шовковистого мускусу. Він додає звучанню чарівної млості та об'єму, робить його невагомим та граціозним, чудово врівноважуючи палку пристрасть тропічного личі. Стиглий фрукт так і бризкає соком, нагадуючи про безтурботну атмосферу відпочинку на морському узбережжі, коли є тільки ви, сонце та бірюзові хвилі, що неквапливо накочують на золотий пісок. А завершує чудову комбінацію розкішна база з тихо мерехтливої амбри та благородного кедра.

Парфюмова вода зачаровує багатою палітрою відтінків і майстерно вибудованою гармонією, коли кожен компонент посилює інші. Це втілення світла і радості, легкості та гарного настрою, ефективний антидепресант, який допоможе вам забути про сірість та рутину. Він чудово підходить для спекотної погоди. У його компанії можна вирушити на прогулянку, зустріч із друзями чи романтичне побачення. Композиція дасть можливість відчути себе по-справжньому чарівною та бажаною!

Купити Ex Nihilo Lust In Paradise можна в інтернет-магазині La Grande.