0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Bois D'Hiver

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Bois d'Hiver Парфумована вода
247 грн
Ex Nihilo Bois d'Hiver Парфумована вода (тестер)
100ml
8 821 грн
Ex Nihilo Bois d'Hiver Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Bois d'Hiver - чари зимового лісу

 

Будинок нішевої парфумерії Ex Nihilo розповість вам про чари зачарованого лісу, який зима зробила загадковим та сповненим несподіванок. Цей образ блискуче передано в композиції Bois d ' Hiver – чарівної деревної композиції, яка звучить дорого, суворо та елегантно. Вона зобов'язує вас випрямити спину і гордо підняти підборіддя - ще б пак, адже ви володієте неймовірною силою і магією, і аромат, що виходить від вас - немов сталева долоня в оксамитовій рукавичці. У ній підкорює краса відтінків дерева та теплих прянощів, прикрашених пудровими та мускусними, чуйними та землистими, фужерними та квітковими тонами.

Незважаючи на зимову назву, парфум чудово підійде для всього холодного сезону з осені до весни. Він гарний і для особливих денних приводів, і для урочистих вечорів, коли вам необхідно підкреслити свій статус. Парфуми красиво звучать як на впевнених, харизматичних та респектабельних чоловіках, так і на яскравих жінках із сильним характером.

Трохи історії

 

Парфумерія бренду Ex Nihilo завжди виправдовує свою назву: буквально «з нічого», з чистого аркуша, виникають чудові ідеї, створюються блискучі концепції, які потім реалізуються найкращими парфумерами світу.

Не став винятком і «Зимовий ліс», презентований у 2104 році, і став одним із ароматів, які зробили ім'я новому бренду. Ця парфумерна композиція дуже незвичайна своєю контрастністю – вона ніби зуміла поєднати в собі ніжність та залізну волю, чарівність та натиск, м'якість та силу.

Творцем твору Ex Nihilo Bois d'Hiver став чудовий майстер Мішель Жірар (Michel Girard) із компанії Givaudan, відомий таким шедевром, як 1 Million Paco Rabanne, де він виступив співавтором. Не дивно, що у такого талановитого парфумера знову вийшов настільки красивий і статусний парфум!

Вся колекція Ex Nihilo доступна і в Україні – найпопулярніші та найцікавіші її твори ви знайдете в інтернет-магазині La Grande, де купити Ex Nihilo Bois d'Hiver ви можете онлайн та в шоу-румі Києва.

 

Потужна сила дерева.

Цей насичений енергетикою деревний запах з'явився в даному творі як багатогранний і складний мікс з квітковими та мускусними відтінками.

Старт композиції яскравий та пряний – ароматний кардамон ефектно змішаний із рожевим перцем і відмінно підкреслює темперамент своїх власників.

У серці твору розкривається центральна тема екстракту благородного білого кедра, чий смолистий аромат прикрашений солодкістю квітів геліотропу та цикламену.

База парфуму представляє нові деревні аспекти – тут кремово-вершковий сандал доповнений приголомшливою нотою нагармоти з її гучним східним колоритом, що поєднав у собі кедрові тони з відтінками димного ладану та пряної кориці.

Якщо ви цінуєте деревні аромати і віддаєте перевагу, рішення купити Ex Nihilo Bois d'Hiver в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальним - настільки красивого, багатопланового і харизматичного парфуму у вашій колекції ще не було.