0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Gritti Tangerina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Tangerina Парфумована вода
3 812 грн
4 432 грн
Акція
-14%
Gritti Tangerina Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Tangerina – відблиски італійського сонця

 

Один із найкращих парфумів середземноморської колекції бренду Gritti – радісний, іскристий, мінливий та грайливий Tangerina втілює в собі всі італійські традиції літніх ароматів: сонячних, ігристих, оптимістичних і, звичайно, просто шикарних!

У ньому вдало поєднується свіжість і найніжніша насолода, легкість і гострина, соковитість цитрусів, шик білих квітів, привабливість мускусу. Парфумована вода має дуже молоде, яскраве звучання – воно буде співзвучне як юним і зухвалим, так і дорослим чоловікам і жінкам, яким аромат поверне відчуття нескінченності та наповненості життя.

Така композиція стане чудовим доповненням будь-якого літнього образу, а восени буде подібна до сонячних відблисків, зігріваючи, освіжаючи, даруючи надії та спогади. Вона має просто неймовірний шлейф – вам слідом будуть оглядатися з обожненням!

Історія аромату

 

Італійська тематика – одна із найулюбленіших у творчості парфумерного будинку Dr. Gritti, адже творець бренду, спадковий майстер Лука Гритті, сам уродженець цієї сонячної країни та нащадок старовинного роду венеціанських дожів. Його далекий предок Алвізе Гриті був відомим у 16 столітті лікарем, який брав участь також у політиці Середземноморських країн, а також пристрасно захоплювався подорожами. Після нього залишилися найбагатші щоденники, які через 500 років надихнули на творчість парфумера-нащадка, який створив на їх основі «I Turchesi Collection», що відкрилася в 2017 році ефектним квартетом парфумів, презентованих на міланській виставці селективів Es018 Танжеріном».

Всі парфуми даної лінії поміщені в дивовижну красу блакитні флакони з бірюзовими кришками в тон - навіть одного погляду на такий фіал достатньо, щоб перейнятися аурою цих чарівних, мальовничих місць.

Купити Gritti Tangerina в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – і хоча бренд відноситься до рідкісних, ексклюзивних парфумерних будинків, у нас ви можете не сумніватися у справжності всіх його творів.

 

Gritti Tangerina – під сонцем Середземномор'я

Назва нас не поводить: першим вступає соковитий цитрусовий акорд, складений із смачних, дзвінких, дратівливих ноток цитронів, лаймів і танжерінів - чудовий газований фреш, що моментально піднімає настрій, тонус, що дає, свіжість і відчуття щастя!

Серцевий акорд гострий, пряний, яскравий завдяки акценту імбиру і запашного коріандру, що гармонійно доповнює його. Хвилююча мелодія солодкого, романтичного жасмину привносить у композицію витончену, повітряну чуттєвість.

Фінал огортає чарами мускусу з його магнетичною привабливістю, а потім спокушає насамкінець солодкою ноткою карамелі, що надає твору м'якість і чарівність.

Якщо ви збираєтеся у відпустку на Середземне море, або сповнені спогадами про чудовий час, проведений в Італії, вам неодмінно варто купити Gritti Tangerina і повністю поринути в цю атмосферу тепла та насолоди!