0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Dame de L'Lle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Dame De L‘lle Парфумована вода
253 грн
342 грн
Акція
-26%
Gritti Dame De L‘lle Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Dame De L' lle _ – тваринне тяжіння

 

Будинок нішевої парфумерії із Італії Dr. Gritti славиться своїми неймовірно красивими, збалансованими та гармонійними композиціями, чарівності яких важко протистояти. Парфумована вода Gritti Dame De L' lle _ є одним з найбільш характерних витворів бренду: складене з неймовірно насичених і енергетично заряджених тварин і амбрових акордів, прикрашених нотками квітів і цитрусів, воно звучить неймовірно ніжно, обволікаюче, розслаблююче і витончено.

Квітково-східний парфум адресований красивим і елегантним жінкам: на будь-якій зі своїх власниць він сприйматиметься виключно чуттєвим, магнетично-привабливим, чарівним, і водночас пестить нюх і ні на секунду не напружує хмарку.

Його ідеальний час - літній день, який дозволяє постати вам у всьому пишноті своєї жіночної краси: в красивій сукні, відкривши сонцю сліпучу запашну шкіру і сяючи чарівною посмішкою. Від вас виходить тваринний магнетизм неймовірної сили, але в ньому немає ні краплі вульгарності, і оточуючі так і не зрозуміють, у чому ж секрет, проте встигнувши повністю потрапити під владу ваших чар.

Історія аромату

 

Композиція є новинкою нішевого будинку ексклюзивної парфумерії з Італії, заснованого в 2010 році спадковим майстром-парфумером Лукой Гритті, і парфумерії для обраних, що стрімко завоювала позиції у світі. У 2018 вийшла нова, «Біло-золота» колекція цього бренду, названа BRA Series і присвячена мистецтву плетіння мережив, що так вишукано підкреслюють жіночу привабливість. Кожен парфум отримав ім'я, пов'язане з певною технікою, що дійшла до нас із глибини століть: «Макраме», «Шантільї», «Адель» - знавцям моди ці назви говорять самі за себе.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: цього разу вони білі, прикрашений кришками в золотистих химерних прожилках, а також золотими табличками з назвою. Прекрасне поповнення найпрестижнішої парфумерної колекції!

Незважаючи на рідкість цієї парфумерії в Україні, купити Gritti Dame De L'lle ви можете в інтернет-магазині La Grande, де вся продукція, яку пропонують наші клієнти, гарантовано справжня.

 

Gritti Dame De L' lle – ніжна влада анімаліки

Композиція стала уособленням найкращих жіночих якостей: вишуканої краси, витонченої спокусливості та витонченої крихкості.

Вона вступає свіжим, соковитим, тонким та аристократичним дуетом терпкого бергамоту та ароматного лайма. Його змінює серцевий акорд, складений з химерного сплетення солонуватих відтінків сірої амбри з її теплим тваринним тяжінням, і романтичного дуету жіночних оксамитових троянд і жасмину, що хвилює.

Але найбільш інтенсивне та яскраве звучання дарує нам база, що наповнює простір магнетичними струмами чорного мускусу та тварин нот, що звучать, проте, м'яко та делікатно завдяки фінальному акценту ніжної ванілі.

Якщо вам хочеться підкреслити всю глибину своєї чуттєвості, і в той же час залишитися в рамках пристойності та елегантності – безумовно, варто купити Gritti Dame De L' lle!