0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Gritti Chantilly

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Chantilly Парфумована вода
224 грн
303 грн
Акція
-26%
Gritti Chantilly Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Chantilly – витончена французька спокуса!



Італійський парфумерний бренд Гритті - це завжди розкіш і чуттєвість в одному флаконі, і особливо яскравою це відчувається в ароматі Gritti Chantilly.
Парфум присвячений неймовірно гарному французькому мереживу Шантильї - найтоншому, ніжному і неймовірно жіночному, прикрашеному квітковими філігранними візерунками. Саме таким мереживом декорують найдорожчу жіночу білизну, і саме ця витончена матерія колись була доступна лише королівським особам.
Парфум, названий на честь цієї втіленої спокуси, також є дивовижним зразком вищого парфумерного мистецтва: у ньому переплелися фруктові та солодкі, пудрові та ванільні, кокосові та цитрусові, мускусні та озонові акорди.
Начебто невагомий мереживний серпанок, покриє цей аромат вашу шкіру, створивши ідеальне «вбрання» для весняно-літнього сезону - повітряний, піднесений і чудово чуттєвий.



Історія створення


Засновник бренду Лука Гритті – представник не лише стародавнього шляхетного роду, а й старовинної парфумерної династії. Один із його предків, Андреа Гритті, був дожем Венеції, мудрим і освіченим правителем. Інший його предок, Альвізе Грітті – мандрівник і дипломат, лікар і парфумер, який залишив своїм нащадкам записи про мандрівки по Європі та Азії, а головне – описи унікальних пахощів тієї епохи, які він осягав, мандруючи Середземномор'ям та Османською імперією.
Лука Гритті зумів не лише творчо переосмислити досвід попередніх поколінь, а й привніс у свої роботи здобуту у Франції парфумерну освіту. В результаті в його творах ви знайдете колорит Парижа та Стамбула, Риму та Венеції: барвиста палітра парфумів від Гритті – це завжди захоплююча подорож у світ ольфакторних образів та асоціацій!
Не стала винятком і чудова композиція Gritti Chantilly, що вийшла у 2018 році у вишуканій колекції White. Разом із дев'ятьма іншими виданнями – «Шантільї» складає лінійку «Бра коллекшн», присвячену витонченим французьким мереживам, назви яких стали іменами парфумів. Є у них і прихований зміст – саме так називаються спокусливі моделі французької білизни, що пробуджують уяву та чуттєвість.
Вся витончена колекція White представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Chantilly за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Солодка казка…


Прелюдія цього твору – справжнє втілення спокуси: вона наповнена спокусою фруктових та цитрусових нот полуниці та дині, кокосу та яблука, мандарину, апельсину та бергамоту. Цей приголомшливий коктейль прикрашений ефектними нотами запашного листя чорної смородини та чарівним флером барвистих квіткових нот.
Фінальний акорд підкорить вас розкішшю м'яких, сповнених чарівності пудрових нот, що звабливою вуаллю опускаються на базу з ванілі і чуттєвого мускусу.
Гарний флакон незвичайного дизайну немов виточений із білого із золотими прожилками мармуру – він виглядає просто розкішно!
Якщо вам імпонують солодкі квітково-фруктові аромати, рекомендуємо вам віддати перевагу цим весняно-літнім сезонам цим «мереживним» духам: варто купити Gritti Chantilly в інтернет-магазині La Grande – і ви відчуєте себе обраною, гідною цієї розкоші.