0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Gritti Rialto

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Rialto Парфумована вода
5 975 грн
6 948 грн
Акція
-14%
Gritti Rialto Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Rialto – символ Венеції!



На створення аромату Gritti Rialto італійського парфумера Луку Гритті надихнув знаменитий міст Ріальто в однойменному кварталі у Венеції – найяскравіший символ цього чудового міста. Сам квартал є діловим та економічним центром Венеції, а міст – одним із чотирьох через легендарний Гранд Канал – і найстародавнішим!
Його прекрасна архітектура та безліч легенд, пов'язаних із цим місцем, надихає художників та поетом, музикантів та кінематографістів, а тепер – і парфумерів.
Не дивно, що написати «ольфакторний портрет» Ріальто взявся саме Лука Гритті, чий рід пов'язаний із Венецією з 13 століття. Він тонко відчуває кожен нюанс історії цього міста і чудово передав цю атмосферу тропічними та удовими, фруктовими та теплими пряними, мускусними та деревними, солодкими та пудровими, землистими та металевими акордами.
Ідеальний вибір для осіннього чи зимового вечора – розкішний, багатий, урочисто гарний – ідеальне втілення Венеціанського колориту!



Історія створення


Ця парфумерна історія почалася в 13 столітті, коли далекий предок засновника бренду, Альвізе Грітті, зацікавився мистецтвом складання пахощів, подорожуючи країнами Арабського Сходу та Середземномор'я. Мореплавець і політик, вчений і парфумер – він залишив найбагатші щоденники своїм нащадкам. І саме Лука Грітті через багато століть відродив їх і творчо використав безцінний досвід та ідеї, створивши сучасні аромати на основі знань 21 століття – а також емоцій та спогадів 13 століття.
У результаті поціновувачі нішевої парфумерії отримали понад півсотні ексклюзивних видань, об'єднаних у кілька розкішних колекцій.
Однією з них стала елітна Privé Collection – зібрання божественних ароматів у напрочуд красивих флаконах – чорний оксамит їх фіалів прикрашений золотими кришками з рельєфними логотипами дому Грітті. Серед семи шедеврів, що увійшли до неї, стала парфума Gritti Rialto, присвячена найстарішому мосту, побудованому в найвужчій частині Великого каналу. З 16 століття він зведений з каменю і виглядає так, як його звикли бачити сучасні туристи, проте насправді він набагато старший – але більш ранні дерев'яні конструкції давно зруйновані. Весь район неймовірно атмосферний - тут знаходиться ще кілька відомих туристичних об'єктів: церква Сан-Джакомо та ринок Ріальто – саме він і становить суть всього однойменного району, який вважається бізнес-центром міста, де завжди процвітала торгівля між Заходом та Сходом. Легендарне місце справді гідне мати власний ольфакторний портрет!



Всі багатства Rialto: фрукти та прянощі, рідкісні тканини та сорти дерева


Композиція поєднала у собі розкішні тони фруктів, цитрусів та спецій, що з'єдналися у прелюдії, складеній з манго, бергамоту та шафрану.
Серцем аромату стала чудова таїфська троянда та шляхетний чорний ірис, чиї пудрово-оксамитові пелюстки напрочуд гарні!
Краса деревних нот ідеально передана у фіналі глибокою, багатою смолисто-бальзамічною гамою уда і ефектними лісовими, землисто-кедровими тонами нагармоти в ніжній, чуттєвій аурі білого мускусу, що серпанковим шлейфом розстилається за вами.
Усі парфуми Privé Collection ви знайдете в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Rialto онлайн або у шоу-румі міста Києва.