0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Gritti Fenice

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Fenice Парфумована вода
223 грн
301 грн
Акція
-26%
Gritti Fenice Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Fenice – вогняний символ відродження!



Бренд італійської нішевої парфумерії Gritti презентував парфум, гідний представляти вас у найважливіші моменти вашого життя. Побачення, яке вирішить вашу долю, дефіле червоною доріжкою, весілля чи візит до фешенебельної Венеціанської опери – ось приводи огорнути себе чарівним ароматом Gritti Fenice!
Він зачаровує красою мускусних та фруктових, квіткових та пудрових, деревних та тропічних, амбрових та свіжих акордів, що зливаються у солодку мелодію, яка запам'ятовується на все життя!
Прекрасний вибір для тих моментів, які стануть для вас зоряними - цей аромат дозволить сяяти, справляючи незабутнє враження.
Так само гарний і флакон, виконаний з червоного оксамиту та прикрашений золотою кришкою з фірмовим вензелем Грітті. Такий подарунок увінчає собою найвишуканішу колекцію і порадує навіть найдосвідченіших поціновувачів прекрасного.



Історія створення


Фенікс - легендарний птах, що відроджується з полум'я знову і знову, символ непокореної життєвої енергії, сили світла у світі темряви. Не дивно, що саме так був названий легендарний оперний театр у Венеції - Gran Teatro La Fenice, який багато разів був знищений пожежами, але завжди воскресав, стаючи ще прекраснішим.
Саме на честь Ла Феніче назвав свій чудовий твір Gritti Fenice спадковий венеціанський парфумер Лука Гритті, включивши його до своєї найфешенебельнішої колекції Privé Collection у 2020 році.
Сім приголомшливих нішевих творів у оксамитових фіалах із золотими кришками, декорованими рельєфним логотипом Грітті, уособлюють розкіш – вибирати лише вам: королівська фруктово-квіткова Duchessa («Герцогиня), східна Anima, пряний орієнтальний Oud Reale, східно-квіткові Seta, Puro та Rialto.
Вся Privé Collection вже доступна в Україні в інтернет-магазині La Grande, де завжди можна бути впевненими у справжності парфумерії та косметики провідних брендів світу.



Сяючий Фенікс!


Композиція відкриває свої обійми соковитими тонами маракуї та персика – їхній тропічний колорит створює ауру розкоші та сприяє насолодам.
Чудовий квітковий букет у «серці» твору переливається білими відтінками п'янких магнолій, солодкого флердоранжу та вишуканих лілій, а амбра огортає їхні пахощі чуттєвим, теплим ореолом.
Довгий бархатистий шлейф парфуму сяє запаморочливими пелюстками жасмину в краплинах мускусу - важко придумати щось романтичніше, а базові деревні ноти надають парфуму шляхетність і елегантність.
Парфум ідеальний у холодному сезоні, проте, безперечно, гарний він і літнього вечора. І якщо вам необхідний фешенебельний аксесуар для особливої події, рекомендуємо купити Gritti Fenice в інтернет-магазині La Grande, щоб відроджуватися знову і знову, наче вогняний Фенікс, хоч би як складалася ваша доля: цей аромат дасть вам сили для будь-яких перемог!