0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Red Tobacco

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Red Tobacco Парфумована вода
111 грн
Хіт
Mancera Red Tobacco Парфумована вода (тестер)
120ml
3 252 грн

Mancera Red Tobacco



Купуючи його, ви маєте бути готові опинитися у центрі загальної уваги. Переливчастим пахостям цього парфуму, що багато звучить, складно загубитися серед безликих представників мас-маркету або модних люксових ароматів, які вибирають люди, що вас оточують. Red Tobacco від відомого бренду Mancera – це уособлення гарного смаку харизматичної особистості, яка зупиняє свій вибір на ньому.



Цей гарний благородний аромат складно сплутати з роботами інших парфумерних брендів, адже настільки інтенсивного глибокого та багатогранного звучання вдається досягти лише одному майстру – П'єру Монталю. Саме він став провідним парфумером торгової марки, яка розпочала свій шлях, наповнений успіхом, злетами та світовим визнанням у 2008 році. Видання компанії адресовані людям, які вміють цінувати рідкісні моменти життя, надихаються мандрівками та колекціонують яскраві враження, які вони привозять із собою з цих поїздок. Навіть якщо ви не маєте особливої слабкості до подорожей у далекі куточки планети, ви можете купити парфумерію Mancera: ці роботи перенесуть вас в інший всесвіт – у світ спокус, багатства та витонченості Сходу. Його екзотичні дивовижні запахи, зливаючись в єдину ароматну мелодію, що інтригує, нададуть вашому образу особливу вишуканість.



Купити Red Tobacco – означає підкреслити свій природний шарм і винятковість, адже кожен з неповторних відтінків парфумованої води вказує на розкіш та ексклюзивність. Саме їх цінують чоловіки та жінки, які обирають продукцію цього нішевого французького бренду.



Тепла парфумерна композиція, що огортає й зачаровує своїм деревно-пряним тютюновим звучанням, в якому вгадуються ноти темпераментних спецій, ванілі, соковитих фруктів і ніжних квітів. Вона створює атмосферу затишку, релаксує та зігріває, надихає колоритністю та глибиною бархатистих, ідеально підібраних відтінків.



Red Tobacco , виданий 2017 року, – це неповторна гра контрастів. Тут соковиті фруктові акорди поєднуються з обпікаючим диханням прянощів, а благородні деревні ноти потопають у солодкій ніжності квітів.

Парфумована вода розкривається дзвінкими акордами білого яблука та стиглої груші, доповнених виразним акцентом ладану, солодко-димного уда, темпераментним тріо кориці, шафрану та мускатного горіха. Поєднання смолисто-пряних відтінків пачулі і хвилюючо-ніжного жасмину, що відчувається в «серці», надають композиції неповторності. Її фінал розбурхує грайливістю мадагаскарської ванілі, розкішними акцентами деревини гуаяк і сандала, чарівністю амбри та білого мускусу. Неповторна чарівність таітянського ветівера та унікальні тютюнові мотиви завершують цю симфонію.



Придбати вишуканий парфум від Mancera ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Наші професійні консультанти допоможуть вам вибрати ідеальний аромат. Отже, щасливих покупців нашого інтернет-магазину стане на одного більше!