0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Neroli Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Neroli Extreme Парфумована вода
3 812 грн
4 432 грн
Акція
-14%
Gritti Neroli Extreme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Neroli Extreme – тяжіння білих кольорів

 

Неролі - неймовірно ароматне масло квіток апельсинових дерев, що має прохолодний, аристократично-гіркуватий, трохи терпкий і приємно-свіжий запах. Він асоціюється у більшості поціновувачів парфумерії із Середземномор'ям, з цитрусовими гаями на узбережжі, з романтичними сонячними днями та теплими літніми вечорами, коли так приємно прийти на побачення та отримати цілий букет компліментів! І це не дивно, адже неролі – один із найсильніших і найпрекрасніших афродизіаків, які пробуджують бажання та окрилюють фантазію.

Gritti Neroli Extreme створює враження справжньої досконалості в італійському стилі – настільки гармонійно змішані в цій композиції акорди цитрусів та зелені, амбри, ванілі та мускусу.

Парфумована вода стане ідеальною літньою супутницею для чоловіків і жінок, які віддають перевагу несолодким цитрусовим ароматам, що дарують свіжість, тонус і прекрасний настрій навіть у найспекотніші дні.

Історія аромату

 

Білі квіти апельсинових дерев надихнули не лише творця парфуму Луку Гритті, який представив його у складі Середземноморської цитрусової колекції «I Turchesi» у 2017 році. Кілька століть тому моду на цей аромат запровадила графиня Марія-Анна Орсіні – італійська аристократка родом із Франції. Саме вона вперше стала просочувати екстрактами та оліями квітів бігардії – гіркого апельсина – свої бальні рукавички та інші аксесуари, пахнучи, наче квітка, і зачаровуючи вже не лише красою, а й запозиченим у самої природи шармом. Завдяки їй олія флердоранжу (апельсинових квітів) стала модною не тільки в Італії, а й в Іспанії, у Франції і далі у всій Європі.

До такої романтичної історії не міг залишитися байдужим спадковий парфумер Гритті, який мав слабкість до історичних пошуків, що мали відношення до моди та краси. Він віддав данину принади цього освіжаючого аромату, присвятивши йому один із своїх творів, укладених у бірюзовий, як італійське небо та море, флакон із ефектною кришкою в тон.

Вся колекція I Turchesi, як і багато інших творів цього рідкісного та престижного нішевого бренду, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Neroli Extreme за найдемократичнішими цінами.

 

Gritti Neroli Extreme - квінтесенція Італії !

Найяскравішою нотою композиції став, звісно ж, соковитий, сонячний, солодкий апельсин, акцент у якому було зроблено не так на його солодощі, але в тонізуючих властивостях. Пікантну і підбадьорливу кислинку посилює лимон, а всю цитрусову тему гармонійно і насичено продовжує гіркувато-зелений запашний петітгрейн – аромат молодих пагонів, листочків та зелених плодів апельсинових дерев.

Серцевий акорд спокушає чарівною ваніллю і привносить аристократичну зелену гіркуватість гальбануму. У фіналі базовий дует теплої, що переливається тваринним магнетизмом амбри і мускусу, що приваблює парфуму незриму, але владну сексуальність.

Якщо вам потрібен італійський за духом аромат на весну і літо, навіть не сумнівайтеся: варто купити Gritti Neroli Extreme - і ви вже душею і тілом на березі Середземного моря, під покровом апельсинових гаїв!