0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Decimo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Decimo Парфумована вода
3 592 грн
4 177 грн
Акція
-14%
Gritti Decimo Парфумована вода (тестер)
100ml
3 166 грн
3 681 грн
Акція
-14%

Gritti Decimo: попадання в десяточку!



Італійський парфумер Лука Гритті представив свій ювілейний десятий парфум, який став одним із найкрасивіших і найефектніших його творів - Gritti Decimo. Розкішна східно-фужерна композиція вразить вас красою поєднання амбрових та цитрусових, пряних та деревних, мускусних та пачулевих, бальзамічних та тваринних, фужерних та лавандових акордів.
Це чудовий вибір для весни, літа чи осені – парфум-іміджмейкер для будь-якої події, яку ви хочете зробити яскравою, а свій образ – вражаючим. І хоча аромат вважається чоловічим і запропонований саме для сильної половини людства, безліч жінок з характером вибирають його як джерело експресії й чуттєвості.
Стильний флакон, що поєднує у своєму оформленні елегантність чорного та шик золота, зробить це видання ідеальним подарунком людині зі смаком!



Історія створення


Лука Грітті, творець цього твору – і є неординарною особистістю. Він – спадковий парфумер, спадкоємець стародавнього роду, в якому були і дож Венеції, і політики, і лікарі, і мандрівники. Одним із таких славетних предків був Альвізе Грітті, який залишив своїм нащадкам унікальні щоденники із записами про старовинні парфуми. Ними керувався Лука Грітті, відкриваючи свій парфумерний бренд у 2010 році, проте його власні аромати, звичайно ж, сучасні, адже майстер здобув відмінну парфумерну освіту у Франції.
Композиція Gritti Decimo була представлена у 2016 році – вона вийшла у складі елегантної та шикарної Black Collection, куди увійшло ще чотири аромати у тому ж вишуканому стилі. Дизайн колекції був витриманий у ключі total black із золотими табличками – вони виглядають дуже дорого та гідно.
Вся «Чорна колекція» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете придбати Gritti Decimo та інші бестселери будинку Грітті з колекцій Privé, I Turchesi, Ivy, Privé та White Collection.



Ідеальна робота над іміджем!


Композиція захопить вас терпкою цитрусово-деревною свіжістю бергамота, аранжованого з ароматною чорною смородиною і чарівним ароматом білих квітів цитрусових дерев – витончених та елегантних неролі.
Їх змінює стильний акорд серця, де гарна тема березової деревини переплітається з орієнтальним колоритом пачулів та романтичною історією троянд.
Фінал підкорює своєю чуттєвістю: тут з'єдналися магнетизм мускусу та чари солонуватої сірої амбри. Чари цього аранжування майстерно підкреслено завершальним ванільним акцентом.
Якщо вам імпонує орієнтально-фужерний напрямок у парфумерії, рекомендуємо купити Gritti Decimo в інтернет-магазині La Grande – ви будете приємно вражені його італійським шармом! Сподобається аромат і вашій прекрасній половині - можливо настільки, що доведеться ділити флакон на двох!