0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Costiera

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Costiera Парфумована вода
214 грн
289 грн
Акція
-26%
Gritti Costiera Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Costiera – вітер над Середземномор'ям

 

Костієра - мальовнича місцевість на заході Сицилії, звана також Амальфітан через близькість до Амальфі. Вона славиться красивими невеликими бухтами, прекрасними віллами, багатими виноградниками, що спускаються до самої води, і, звичайно, запаморочливими краєвидами на морі - таке ж безмежне, як і небо - вони немов змагаються в насиченості своєї блакиті. Колись цими місцями захоплювався предок нинішнього парфумера Луки Гритті, а нині вони радують туристів, які відвідали Сицилію у пошуках романтичних пейзажів та яскравих вражень.

Просочена сонцем деревина, запашні зарості розмарину, чудова аура квітів цього узбережжя дарує настрій літа, його безтурботність та легкість. Парфуми Gritti Costiera ніби створений для єднання з природою Середземномор'я та насолоди її первозданною красою.

Історія аромату

 

У далекому 16 столітті один з прапрадідів сучасного італійського парфумера Луки Гритті, відомий лікар і син венеціанського дожа Алвізе Гритті, об'їхав все Середземномор'я, Азію і Далекий Схід, залишивши після себе найцікавіші щоденники, за матеріалами яких його нащадок, спираючись також на що передаються в цій сім'ї з покоління в покоління, створив кілька приголомшливих колекцій, об'єднаної спільною темою – пристрастю до подорожей, пізнання невідомих країв та вражень.

Одна з найцікавіших з них – колекція «I Turchesi», що вийшла в 2017 році і презентована на виставці селективів Esxence 2017. До неї увійшли 4 прекрасні парфуми, а через рік був доданий ще один – всі вони були присвячені найцікавішим і колоритним куточкам Середземномор'я - Місцях на узбережжі Туреччини, Італії, Сицилії. Саме її природою і був натхненний аромат парфумованої води Costiera , названої на честь міста Костієра Амальфітана.

Сутність композиції чудово передає стиль флаконів, створених з блакитного скла з кришками в тон, що нагадують шматочки бірюзи з химерними коричневими прожилками.

Купити Gritti Costiera в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ви знайдете оригінали не тільки парфумерії класу люкс, а й рідкісних, ексклюзивних нішевих брендів, подібних до Dr. Gritti.

 

Gritti Costiera – мандрівки по Сицилії

Першими вступають соковиті, прохолодні ноти зелені та запашного розмарину з його солодко-камфорним відтінками, що нагадують пахощі сосни. Серцевий акорд сповнений романтики та спокус: цілий букет квіткових нот переливається невагомими відтінками в сонячних крапельках ванілі. Базовий акорд звучить найбільш насичено і виразно: це вступають ноти солодко-деревного, трохи вершкового сандала і теплої, живої амбри, що виступає тут як джерело гармонії та таємного афродизіаку.

Композиція звучить то тихіше, то голосніше, зникаючи і розкриваючись у прохолоді та вітрі, відливаючи то холодком, то теплими відблисками. Мінливий, як вітер біля моря, цей парфум занурює вас в атмосферу маленького сицилійського містечка і переносить у епоху, коли морський простір обіцяв незвідані можливості, а земля дарувала красу та життя.

І якщо вам близька аура Середземномор'я, варто купити Gritti Costiera та прикрасити своє літо духом пригод.