0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Arancia Ambrata

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Arancia Ambrata Парфумована вода
100ml
3 814 грн
4 435 грн
Акція
-14%
Gritti Arancia Ambrata Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Arancia Ambrata – цитрусовий гай на морському березі

 

Сьогодні Арансія – сучасний п'ятизірковий готель у містечку Конакли, неподалік від відомого турецького курорту Аланья. А 500 років тому тут був цитрусові гаї на узбережжі Середземного моря, чудовими пахощами яких був натхненний відомий лікар і мандрівник середньовіччя доктор Гритті, нащадок якого, парфумер з Італії, створив чудову композицію Gritti Arancia Ambrata .

Ця парфумована вода наповнює простір навколо цитрусовими та деревними, свіжими, пряними та зеленими акордами, створюючи враження усамітнення та дозволяючи насолоджуватися первозданною красою природи та її ароматів. Композиція відрізняється абсолютно натуральним звучанням – жодної синтетичної нотки, у цьому бірюзовому флаконі немов зібрана квінтесенція чарівності тутешніх місць, якими вони були багато століть тому.

Твір стане чудовим доповненням романтичного образу для літньої відпустки для чоловіків та жінок, налаштованих на релакс та освіжаюче спілкування з природою.

Історія аромату

 

Творцем композиції став Лука Гритті, італійський парфумер, який черпав ідеї та натхнення у щоденниках свого знаменитого предка – лікаря та мандрівника, нащадка венеціанського дожа Алвізе Гритті, який жив у 16 столітті. Він здобув чудову освіту і об'їхав усю Азію і далекий Схід, написавши безліч нотаток про свої мандри – вони й стали матеріалом для творчості його нащадка, який відтворив у сучасних парфумерних композиціях уламки минулого, місця та події, без яких і сучасний світ був би іншим.

Перша, «Чорна» колекція бренду з'явилася в 2010 році, відкрившись морським парфумом «Анталья», а «Арансія Амбрата» вийшла в 2017, склавши разом з трьома іншими парфумами чудову колекцію «I Turchesi», представлену на виставці 11 Туреччини, свіжим вітрам її узбережжя та ароматам цитрусів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів колекції – бірюзових, немов у них укладена морська вода або блакит небес, з дивовижними масивними кришками, схожими на натуральну бірюзу з коричневими прожилками: кожна має свій унікальний малюнок.

 

Gritti Arancia Ambrata – сади Середзем'я

В «Арансії» сольна партія була віддана червоним апельсинам – соковитим, з чарівною гіркуватістю плодах, м'якоть яких забарвлена у багряно-червоний відтінок. Вся композиція уособлює гармонійне єднання квітучих садів і цитрусових плантацій турецького узбережжя Середземного моря.

Старт парфуму яскравий, насичено-цирусовий, соковитий і трохи гіркуватий – якраз, щоб збадьоритися та отримати заряд енергії на весь день. Тонізуючий ефект тандему терпкого бергамоту і червоного апельсина змінюється романтичним акордом серця жасмину і турецької троянди – хвилюючий дует налаштовує на ніжність. База дуже м'яка та тепла, тут дерев'яні ноти гірко-шоколадного ветівера та вершкового сандала прикрашені фінальним штрихом ванілі.

Хоча цей нішевий бренд з'явився нещодавно і є рідкісним, селектвним - купити Gritti Arancia Ambrata в Україні все ж таки можливо: ви зможете зробити це в інтернет-магазині La Grande, де знайдуться чудові новинки, чарівні рідкості та улюблена всіма класика на будь-який смак.