0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Cashmere

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Cashmere Парфумована вода
1 791 грн
Franck Boclet Cashmere Парфумована вода (тестер)
100ml
2 535 грн
Franck Boclet Cashmere Набір (парфумована вода 20 мл + 3 змінні блоки по 20 мл)
2 007 грн

Franck Boclet Cashmere зігріє серце та душу…

 

Парфумерний будинок Franck Boclet представляє розкішну деревно-пряну композицію Cashmere , магія якої змусить вас повірити в чудеса на землі: умиротворення та душевний спокій, незвичайний комфорт та чарівність походять від власника цього аромату. Химерне сплетення акордів теплих прянощів і амбри, кориці, дерева та бальзамічних смол звучить дуже чуттєво, м'яко, ласкаво – і водночас благородно.

Такий респектабельний аромат чудово доповнить образ чоловіків і жінок, які вміють цінувати справжню красу та гармонію. Він звучить дорого і розкішно – чудовий супровід для осінніх та зимових вечорів, які ви проводите у теплій компанії близьких вам людей, у романтичній атмосфері побачень чи на фешенебельних світських заходах.

Історія аромату

 

Сучасна чоловіча мода без Френка Бокле немислима – французький модельєр створив собі ім'я, працюючи з такими грандами фешн-індустрії, як Emanuel Ungaro та Kenzo, Francesco Smalto та Arrow. Недарма Френк називає себе Хамелеоном - він здатний створювати різні образи, не дотримуючись при цьому якогось постійного стилю, адже його кредо - відсутність шаблонів і догм.

У 2012 році Бокле вирішує розширити сферу своїх інтересів і презентує дебютну четвірку парфумів, які доповнили його колекцію чоловічих костюмів. Виробництво взяв на себе давній друг Френка, Ludovic Perrin, та компанія Fragrance et Emotions. Презентація пройшла винятково успішно, і аромати, розроблені парфумером Мелані Леру (Melanie Leroux), здобули визнання у професіоналів та поціновувачів нішевих творів.

З того часу колекція бренду щороку поповнюється новими шедеврами, одним з яких у 2017 році став чудовий «Кашемір». Він одягнений у традиційний для бренду фірмовий стильний флакон, - один із тих, які цінителі легко впізнають у будь-якому бутику. Незважаючи на те, що бренд відноситься до елітних – це нішева парфумерія для особливих шанувальників – купити Franck Boclet Cashmere ви можете і в Україні: в інтернет-магазині La Grande зібрана лише справжня продукція найкращих марок світу!

 

Franck Boclet Cashmere – гармонія у всьому світі .

Композиція відкриває свої обійми дивовижним ароматом літсеї кубеби, або екзотичної вербени – солодко-свіжим, з відтінками квітів та фруктів. Витончену гіркуватість і цитрусову соковитість привносить грейпфрут, а рожевий перець надає гостринці характеру цього парфуму.

Однак головна тема розкривається, безперечно, у серцевому акорді, коли на перший план виходить привабливий, спокусливий аромат кориці, доповнений пряним пікантним штрихом гвоздики та шикарною темою дорогої шкіри.

Особливий шарм надають парфумованій воді дві інші яскраві ноти: солодкий, обволікаючий бензоїн і затишний аромат кашмерану. Деревна лінія доповнена також смолистою нотою білого кедра та димно-шоколадною тональністю ветивера, а теплу живу ауру дарує твору магія амбри.

Якщо в парфумі ви шукаєте затишну, благородну легку насолоду, м'яку манкість і розслаблюючий ефект, що зігріває, немов від сеансу релаксотерапії - вам, безумовно, варто купити Franck Boclet Cashmere !