0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Fanos

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Fanos Парфумована вода
100ml
3 092 грн
3 595 грн
Акція
-14%
Gritti Fanos Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gritti Fanos – скарби грецького острова

 

Фанос – одне з найкомфортніших і наймальовничіших узбереж у Греції. Він розташований на острові Лемнос і входить до найчистіших пляжів Європи. Навіть у наші дні він виглядає, як і 500 років тому – незаймано чистим і прекрасним. При цьому місцевість цілком цивілізована - трохи віддалік від пляжу розташовані готелі та бунгало, сувенірні лавочки та ресторанчики, але красі видів, що відкриваються з берега на морі, вони анітрохи не заважають. З набережної долинають аромати квітів та прянощів, і стає очевидним, що ж надихнуло парфумера Луку Гритті на створення деревної квітково-мускусної композиції. Gritti Fanos , що переливається відтінками спецій, кориці та квіткової пудри.

Ця парфумована вода – немов спогад про літо і його теплий, сонячний настрій: світлий, святковий, зігріваючий і наповнений радістю парфум, що дарує відчуття комфорту та гармонії восени та взимку, розкриваючись на холоді у всій своїй красі.

Історія аромату

 

Парфуми нішевого бренду Dr. Gritti вперше порадувала шанувальників незвичайних, ексклюзивних творів у 2010 році, з'явившись на міланській виставці Esxence. Композиція «Анталія» відкрила Black Collection, що є унікальним екскурсом по місцях подорожей знаменитого предка Луки Гритті – венеціанського лікаря Алвізе Гритті, який жив у 16 столітті. Узбережжя Середземного моря, Азія і навіть Далекий Схід – скрізь побував цей освічений і витончений мандрівник, який залишив по собі найцікавіші щоденники, в матеріалах яких його талановитий праправнук черпав ідеї для своїх ароматів.

Не обійшов він своєю увагою і Грецію, присвятивши одному з наймальовничіших її місць – острову Лемносу і Фаносу, ефектну туалетну воду, укладену в розкішний чорний із золотом флакон. Таке придбання прикрасить будь-яку колекцію і стане чудовим подарунком поціновувачам ексклюзивів.

Купити Gritti Fanos в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – тут легко придбати навіть найрідкісніші парфуми з усього світу, а також продукцію люксового та масового сегменту, косметику та засоби догляду.

 

Gritti Fanos – дует прянощів та квітів

Старт композиції виражений пряний, густий, теплий. Тут переплітаються мотиви запашного, смолистого гватемальського кардамону, гарячого гіркувато-гострого імбиру і ароматної кориці, що манить, дарує енергію і відмінний настрій.

"Серце" парфуму огортає вас оксамитово-солодким квітковим пахощами - це звучить чарівний дует пудрових фіалок і ніжних, солодких гілочок мімози. Вони гармонійно доповнені темою сандалового дерева з м'яким вершковим відтінком.

Фінал твору продовжує квіткову мелодію хвилюючим запахом флердоранжу, спокушає тонким жіночним штрихом ванілі та зігріває живим та трепетним теплом амбри.

Прекрасний вибір для свят та дружніх зустрічей – атмосферний, чарівний, комфортний та ласкавий почуття.

Для яскравих спогадів про сонячне літо та підняття настрою такий парфум буде найкращим рішенням: варто купити Gritti Fanos – і життя знову здається прекрасним!