0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid Парфумована вода
3 270 грн
Новинка
Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid



Пишність тропічних орхідей напрочуд природно відтворили парфумери модного дому Гуччі в новій приголомшливій квітковій композиції Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid. Чарівні пахощі рідкісної тропічної квітки переливаються відтінками ванілі та озону, пудровості та солодощі – радісний, світлий, легкий аромат для безтурботного літнього дня, не затьмареного нічим.
Це – чудовий антидепресант, яскравий та щасливий, який прикрасить ваші літні дні та дозволить провести їх незабутньо. На той же настрій налаштовує і флакон дивовижного жовтого кольору – саме такого відтінку всі найсмачніші тропічні фрукти – банан та манго, аромат яких наче зашифрований у цій композиції.
І також чудово пофарбовані природою й ці чарівні квіти – дивовижно гарні та ароматні ванільні орхідеї, чиїми квітами так приємно милуватися, а запашний вміст ванільних стручків – вдихати з нескінченною насолодою.



Історія створення



Колекція Gorgeous Flora відкрилася чарівним ароматом Gorgeous Gardenia у 2021 році – там божественний аромат гарденій був майстерно доповнений нотами білих квітів та тропічного цукру. У 2022 році був випущений Gorgeous Jasmine, де головна тема запаморочливого жасмину була прикрашена цитрусовими та деревними тонами. У 2023 році була представлена ​​п'янка Gorgeous Magnolia, де прекрасна квітка була аранжована з солодкими акцентами ожини та кокосу.
Нарешті, рік 2024 приніс нам чудову прем'єру Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid! Автором композиції стала Марі Саламань (Marie Salamagne) з компанії Firmenich, відома такими чудовими роботами, як Sun di Gioia Giorgio Armani, Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain, Narciso Grace Narciso Rodriguez та Alien Goddess Mugler.
Не дивно, що такий талановитий парфумер, надихнувшись чарівним образом ванільних орхідей, створила справді унікальну новинку, яка займе своє гідне місце в галереї найчарівніших квіткових портретів, майстерно написаних ольфакторними фарбами від Гуччі.
Вся колекція Gorgeous Flora представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже можете купити Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid, хоча її прем'єра пройшла зовсім недавно: ми завжди представляємо вам усі світові новинки серед перших!



Неймовірна орхідея у стилі Gucci!



Назва парфуму недарма перекладається так багатообіцяюче: «Чудова орхідея» - вона й справді тут незрівнянна. Особливо гарні її тропічні пахощі завдяки прелюдії, в якій використано два сорти ванілі. Не менше вражень залишить вам і базовий акорд озону з його повітряною хвилюючою дифузною свіжістю: завдяки озону парфум відчувається ультра-легким і пливе слідом за вами чудовим шлейфом.
Прообразом цієї казкової квітки стала найдорожча у світі орхідея, вирощена китайськими селекціонерами – чудова яскраво-жовта квітка сорту Shenzhen Nongke. Ботаніки працювали над новим сортом майже 10 років, а щоб дочекатися її цвітіння, потрібно не менше п'яти років – але результат вартий того!
Якщо вам хочеться відчути ці пахощі особисто і дозволити собі цю насолоду, коли захочеться - вам варто купити Gucci Flora by Gucci Gorgeous Orchid в інтернет-магазині La Grande, щоб насолоджуватися дорогоцінним даром природи!