0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Monica

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Monica Парфумована вода (тестер)
100ml
4 858 грн
Новинка
Gritti Monica Парфумована вода
237 грн
Новинка

Gritti Monica – втілення ніжності!



Неоціненну роль дружини парфумера Луки Гритті, прекрасної та жіночної Моніки, що є і надихаючою музою маестро, і хранителькою безлічі сімейних секретів створення ароматів, майстер втілив у чудовій літній композиції Gritti Monica.
Вона захоплює витонченою романтичністю фруктових та свіжих, квіткових та тропічних, деревних та мускусних, пудрових та амбрових акордів.
Білий флакон із золотою кришкою та табличкою ідеально втілює собою елегантність та розкіш, властиві не тільки бренду в цілому, але й цій чудовій жінці, яку можна назвати уособленням гармонії.
Посвячений їй парфум дозволить створити навколо своєї щасливої ​​володарки світлу, піднесену ауру, і в той же час підкреслить її природну чарівність, поєднавши витонченість і шик у притаманній Луці Гритті дивовижній італійській манері.
Прекрасний вибір для будь-якого побачення, події чи урочистостей у весняно-літньому сезоні! Він ідеально поєднується з білосніжним одягом, легкими тканинами, що струмують, жіночними силуетами і романтичними образами - гідна вас розкіш!



Історія створення



Рід Гритті відомий у Туреччині, Венеції та країнах Середземномор'я з 16 століття, коли його відомий та шанований предок, Альвізе Гритті, будучи дипломатом та лікарем, подорожував країнами Європи та Сходу, вивчаючи медицину та парфумерію, а також мистецтво керувати державою. Він був сином (хоч і не визнаним офіційно) венеціанського дожа, регентом Угорщини та навіть близьким другом Ібрагіма – Великого візира султана Сулеймана. Після нього залишилося чимало неймовірно цікавих щоденників, у тому числі і з описами секретів складання східних пахощів, які послужили натхненням і джерелом ідей для його не менш талановитого нащадка – парфумера Луки Гритті. Свій бренд він заснував у 2010 році – зараз у його скарбниці майже шість десятків чудових творів – уособлення нішевої розкоші.
У 2024 портфоліо марки поповнилося композицією Gritti Monica, названої на честь дружини Гритті. Головною темою тут стали півонії – хвилюючі, запашні, вологі від ранкової роси – втілення жіночності! Видання було представлене на престижній виставці нішевих парфумів ESXENCE 2024 і отримало безліч чудових відгуків.
Вся колекція ексклюзивних парфумів від Луки Гритті представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Monica за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Уособлення витонченої жіночності



Композиція має чудову прелюдію, що втілює спокусу своїми чудово підібраними фруктовими нотами з сольною нотою тропічного солодкого личі. Це – дивовижне тло для головної теми запашних півоній, обмитих стрімким літнім дощем – на їхніх пелюстках сяють і переливаються веселкою крапельки води, піднімаючи настрій до небес!
У «серці» композиції пахне запаморочливий жасмин, оповитий білою хмаринкою найніжнішого емоційного мускусу, що чудово поєднується з вершковою деревиною сандала. Завершується враження вишуканим деревним акордом, зігрітим сонячною амброю та обсипаний іскорками ванілі.
Якщо вам хочеться наголосити на ніжності свого образу, вам неодмінно варто купити Gritti Monica в інтернет-магазині La Grande – і огорнути себе аурою витонченості, що приваблює захоплені компліменти!