0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Beast Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Beast Love Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Montale Beast Love Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Montale Beast Love



Монталь – традиційно улюблений бренд усіх тих, хто високо цінує яскравість, насиченість та колорит східної парфумерії, при цьому ефектно адаптованої до європейських реалій,що дуже гарно вписується у наші традиції сприйняття. Ось чому, незважаючи на інтригуючу назву - адже поєднання Beast Love перекладається як "Тваринна пристрасть" - цей новий аромат не відштовхне анімалістичним натиском, а, навпаки, діє як магніт, притягуючи та закохуючи в себе з першої миті та назавжди.
Він зачаровує химерним і надзвичайно спокусливим переплетенням акордів шкіри та фруктів із солодкими та ванільними, тваринами та деревними, амброві та пудрові, димні та аквативі відтінки.
Парфум приголомшливо гарний в холодну пору року – восени, взимку та навесні він зробить вашу кров гарячою, а емоції – яскравішими та глибшими. Ви можете віддати йому перевагу перед побаченням – і зробити цей час справді незабутнім!



Історія створення



Парфумерія Монталь випускається з 2005 року і міцно виборола провідне місце на ринку орієнтальних парфумів. Проте творець бренду П'єр Монталь - парижанин, який здобув класичну французьку парфумерну освіту. Втім, десять років, проведені на арабському сході за вивченням секретів орієнтальних майстрів, стали найбагатшим досвідом для майстра, який він блискуче втілив у тих творах, що випускає під своїм ім'ям, яке стало символом східного шарму.
Його нова композиція Montale Beast Love вийшла у 2024 році і є втіленням ідеї тваринного магнетизму, який люди не втратили здатність випромінювати та відчувати.
Красивий флакон незвичайного градієнтного дизайну поєднав відтінки золота та рожевого кольору сонячного заходу сонця – часу, коли все живе прагне відпочинку та насолоди можливостями своєї істинної природи.
Це вже 160-е видання в портфоліо бренду, різноманіття продукції якого справді чудове: серед безлічі пропозицій модного дому ви точно знайдете своє справжнє парфумерне кохання!
Вся колекція Pierre Montale представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Montale Beast Love серед перших, адже найкращі світові новинки ми пропонуємо відразу ж після їхньої прем'єри, завжди гарантуючи їхню справжність.



Тваринна пристрасть!



Композиція дарує настрій спокуси з перших миттєвостей, зваблюючи фруктовим тріо стиглих солодких слив, соковитих груш та іскристих цитрусових тонів сицилійського бергамота.
Головною темою твору стала багата, потужна, виразна нота дорогої шкіри у чудовому тандемі із пристрасними оксамитовими турецькими трояндами. Основою для цієї чарівної домінанти став вишуканий деревний дует шляхетного кедра та димного ветівера.
Завершується твір приголомшливо чуттєвим поєднанням найсексуальніших нот – амбри та мускусу з їхнім тваринним магнетизмом, шарм яких ефектно підкреслено солодким дуетом ванілі та бобів тонка.
Якщо вам імпонують східні розкішні парфуми, що підігрівають вашу пристрасть та підкреслюють темперамент, вам неодмінно варто купити Montale Beast Love в інтернет-магазині La Grande!