0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Super Nova

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

5 196 грн
Новинка
Gritti Super Nova Духи (тестер)
100ml
4 687 грн
Новинка

Gritti Super Nova – вода як символ поновлення!



Чудовий акватичний аромат Gritti Super Nova обгорне вас свіжою хвилею мінеральних нот, занурить у космічну прірву, допоможе пірнути в нескінченні глибини океану і повністю відмовитися від усього земного. Це – парфум для абсолютного перезавантаження, він неземний та неординарний – призначений тим, чия душа шукає себе у водній стихії – у морських хвилях або навіть у крижаних кристалах у глибинах Всесвіту.
Твір зачаровує красою поєднання мінеральних та зелених, акватичних та озонових, фужерних, димних та вудових акордів.
Прозора бірюзово-аквамаринова блакить флакона ідеально підходить до його настрою, а шикарні золоті елементи – кришка та табличка з назвою – надають флакону шик і роблять його чудовою ідеєю для подарунка.
Парфум чудовий у весняно-літньому сезоні – морозно-свіжий, блискучий – він дозволить і вам сяяти за будь-яких обставин і бути абсолютно впевненими у своїй неперевершеності!



Історія створення



Виставка TFWA у Каннах – це завжди яскраві прем'єри та вражаючі відкриття у світі сучасної нішевої парфумерії. У 2023 році будинок Грітті представив тут тандем видань, гідних стати бестселерами – Mango Aoud та Super Nova.
Рік 2024 дозволить продемонструвати ці шедеври сучасного ольфакторного мистецтва ще на одному престижному майданчику – міланській виставці Esxence Perfume Art.
Лука Грітті, засновник бренду, особисто складав формулу «Супер Нова», реалізуючи в ній свою позаземну фантазію про абсолютну гармонію, що народжується з Великого Вибуху, про захоплення перед таїнством виникнення життя після спалаху наднової зірки.
Флакон Gritti Super Nova захоплює ідеальною правильністю своєї форми та чистотою акватичного відтінку флакона, що нагадує кристал води.
Вся колекція венеціанського парфумерного бренду селективної парфумерії Грітті представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви легко можете купити Gritti Super Nova з гарантією справжності – як і решта шедеврів класичної та бестселери сучасної парфумерії.



Вибух Наднової, що дає початок життю у Всесвіті



Композиція входить у феєричну Ivy Collection, що поєднала у собі неординарні та вишукані аромати цього італійського бренду.
Вона відкривається ефектним і експресивним мінеральним акордом, який ніби віє космічним вітром. Раптом він повертає вас до земних реалій, занурюючи в гіркувато-трав'яну, бальзамічно-пряну свіжість нот полинової артемізії, аранжованої із соковитими бризками зеленого перцю.
Ще більш незвичайно звучить центральний акорд, де яскрава нота озону мікширована з зухвалим нетривіальним акцентом пороху. Вони чудово поєднуються з глибоким, смолисто-пряним, бальзамічно-солодким ароматом вудового дерева.
Завершується враження експресією металевих нот, що приголомшливо контрастують з м'яким шармом кашмерану і чуттєвої сірої амбри.
Якщо ви завжди хотіли відкрити наднову зірку в сучасній нішевій парфумерії, вам неодмінно варто купити Gritti Super Nova в інтернет-магазині La Grande!