0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Gucci Bloom Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Bloom Intense Парфюмированная вода
2 668 грн
3 139 грн
Акція
-15%
Gucci Bloom Intense Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Gucci Bloom Intense: білі квіти у місячному світлі...



Модний будинок Gucci створив свій чудовий аромат Bloom Intense, щоб допомогти жінці розкритися, як робить це квітка назустріч весні та любові. Чарівна мелодія білих квітів із сольною партією туберози прикрашена фруктовими та солодкими, пряними та чуйливими, землистими, моховими та деревними акордами.
Сяючий, ефектний образ, створюваний цим ароматом, втілює виняткову жіночність – він зачаровує своєю красою і чуттєвістю, огортає романтичним флером, одночасно розставляючи стильні акценти.
Аромат особливо гарний у теплому сезоні - з ранньої весни і до осені йому не буде рівним у всіх романтичних ситуаціях! Gucci Bloom Intense стане вашою ідеальною прикрасою для денних та вечірніх заходів, подарувавши безліч приємних миттєвостей та щирих компліментів.



Трохи історії


Парфумерна історія бренду розпочалася у 1974 році, коли модний дім Гуччі додав до сфери своїх інтересів парфумерію, щоб шанувальники могли висловлювати весь спектр своїх емоцій та конструювати ефектні образи також і за допомогою ароматів.
Цей італійський дім моди існує вже більше століття, він був заснований у 1921 році і спочатку пропонував своїм шанувальникам модний одяг, сумки, взуття та аксесуари. У наші дні ми не мислимо собі парфумерні колекції без ароматів від Гуччі, і найяскравішою сучасною лінійкою по праву вважається Gucci Bloom. Вперше однойменний парфум було презентовано у 2017 році. Його автором став легендарний майстер Альберто Морільяс, який оспівав красу білих квітів. Публіка була захоплена чарівною композицією та чудовим пастельним пудровим відтінком флакона, що втілює жіночність та елегантність.
Версія Intense – вже дев'ята у колекції, її прем'єра відбулася у 2023 році. Цього разу фірмовий квадратний флакон оформлений у чорному кольорі із золотими променями – такий дизайн передає ідею розкоші та блиску, що є центральною темою нового фланкера.
Вся колекція «Квітів від Гуччі» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Gucci Bloom Intense як онлайн, так і шоу-румі Києва.



Нескінченне море квітів!


Композиція відкриває свої обійми фруктовою насолодою груш та мандаринів – стиглих та сонячних, чий шарм підкреслено яскравим пряним акцентом імбиру.
Він змінюється чарівною квітковою мелодією білих квітів: туберози та флердоранжу, жасмину самбак та цеструму – нічного жасмину. П'янкий аромат буквально зачаровує, створюючи навколо вас хвилюючий шлейф.
Чуттєві ноти фіналу поєднали сексуальність пачулів, вишуканість моху та спокуса кокосу. Прекрасне завершення для парфуму, що створює ілюзію місячного світла!
Якщо вам імпонує аура нічного саду, що потопає в мареві білих квітів, рекомендуємо купити Gucci Bloom Intense в інтернет-магазині La Grande - і насолодитися нею!