0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Rendez-Vous a Paris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Rendez-Vous A Paris Парфюмированная вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Rendez-Vous A Paris Парфюмированная вода (тестер)
100ml
2 888 грн
3 358 грн
Акція
-14%

Montale Rendez-Vous A Paris: солодкі миттєвості в Парижі!



Модний бренд Montale нарешті змінив географію своїх парфумів і замість розкішних східних палаців та садів запросив нас на запаморочливе побачення до Парижу! Rendez-Vous A Paris - саме так названо новий парфум від Монталь, і він просто неймовірний! Справжня солодка казка для дорослих дівчаток – чарівна, компліментарна, романтична та неймовірно спокуслива!
Аромат цього парфуму здатний підкорити будь-кого своїми солодкими переливами троянд і фруктів, ванілі та пудри, з чудовими акцентами зелені та акватики, пачулів та теплих прянощів. Це просто феєрія спокуси і радості, аромат, який з перших секунд піднімає настрій і створює навколо ауру радості, легкості і безтурботності – немов келих шампанського з полуницею, який ви з насолодою п'єте, милуючись вогнями Ейфелевої вежі.



Трохи історії


Монталь – це традиційно яскраві, насичені, стійкі аромати з виразним характером, харизмою та ефектною подачею. Багато років поспіль автор бренду, талановитий французький парфумер П'єр Монталь, провів на Арабському Сході, вивчаючи місцеві секрети складання пахощів. Повернувшись до Парижа, маестро використав свої знання повною мірою, запропонувавши чудову колекцію інтенсивних парфумів в орієнтальному стилі, створивши впізнавану манеру та презентувавши їх у фірмових циліндричних флаконах, які ідеально захищають аромат від небажаних змін із часом.
Однак паризька освіта та коріння не дали забути П'єру Монталю своє справжнє кохання – столицю Франції, яка для всього світу є чудовою мрією. В 2023 він втілив її в композиції Montale Rendez-Vous A Paris, що стала продовженням серії рандеву: в 2022 бренд запросив нас до Мілана, в 2023 - в Париж. Шанувальники марки з нетерпінням чекають наступного побачення в якомусь мальовничому місті світу.
Вся колекція парфумів дому Монталь, а їх уже більше 150, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Montale Rendez-Vous A Paris та будь-який інший твір цього популярного та впізнаваного бренду.



Запрошення на рандеву в Париж…


Композиція з перших миттєвостей захопить вас соковитими фруктовими тонами груші та ревеню, що поєднали в собі спокусливу насолоду та пікантну кислинку. Потім розкривається тема серця, де панує чарівна троянда в обрамленні білих квітів, прикрашена чуттєвим штрихом пачулів та темпераментним акцентом пряного імбиру.
Завершують враження солодкі цукрово-ванільні, пудрові ноти в аурі сексуальних акордів мускусу та амбри.
Традиційний брендовий флакон відрізняється від більш ранніх видань наявністю тематичного зображення, яке співзвучне з тематикою твору. Чорний, немов оксамит нічного неба, він прикрашений золотими силуетами паризьких будівель: сяйво ночі у столиці кохання та моди просто чудове, як і аромат усередині!
Якщо вам імпонує саме такий Париж – радісний і солодкий, без жодної ностальгії за минулим, але у щасливому сьогодні та в передчутті неймовірного «завтра», вам неодмінно варто купити Montale Rendez-Vous A Paris в інтернет-магазині La Grande – він створений саме для вас !