0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche For Him Туалетна вода
68 грн
Акція
Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche For Him Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche for Him – хмаринка білої свіжості

 



Динамічні, освіжаючі, бадьорі парфуми Lacoste L.12.12 чудово відомі всім любителям спорту. Аромати цієї колекції – ідеальні аксесуари для літніх днів, наповнених рухом: подорожами, змаганнями, подіями. Нове видання Blanc Eau Fraiche for Him сподобається всім, хто віддає перевагу саме такому способу життя і не збирається уповільнювати його темп навіть у найспекотніший день. Та й навіщо, якщо можна просто освіжитись цим приємним і, всупереч очікуванням, зовсім небанальним ароматом.

Парфум цікавий не лише текстурним флаконом з фірмовим знаком Лакост, але й вмістом - ефектним поєднанням цитрусових та фужерних, свіжих та пряних, деревних, фруктових та амбрових акордів.

Це – гідний супутник і в офісі, і у відрядженні, і в часи дозвілля, яким би енергійним не був ваш день. Туалетна вода не зобов'язує вас до певного стилю, але ненав'язливо створює активний, бадьорий і енергійний образ, лаконічний і сповнений впевненості в собі.



Трохи історії

 

Бренд Лакост відомий з минулого століття, коли 1933 року багаторазовий переможець тенісних турнірів Рене Лакост на прізвисько «Крокодил», яке він отримав за неймовірно експресивний стиль гри, вирішив відкрити своє виробництво спортивного одягу. Він звик ставити на чільне місце професіоналізм у всьому, за що брався, і тому бренд Лакост дуже швидко завоював собі відмінну репутацію високою якістю і продуманістю всіх моделей і тканин.

У 1984 році було запущено і парфумерну лінію – і знову успіх! Свіжі та повні драйву аромати прославилися насамперед завдяки флагманській лінійці Lacoste L.12.12, названій так на честь найпопулярнішої моделі тенісних сорочок.

У 2022 році бренд, який випускає свою продукцію в колаборації з б'юті-концерном Coty, презентував чергову чудову новинку Blanc Eau Fraiche for Him  Загалом у цій колекції на сьогоднішній день вже майже 70 видань.

Всі вони представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де придбати Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche for Him ви можете за найприйнятнішою ціною з гарантією справжності.

 

Енергійно, бадьоро та гідно!


Туалетна вода зустрічає енергійним вступним акордом цитрусів та прянощів – це захоплюючий мікс трохи терпкого грейпфрута та соковитого лимона з харизматичним акцентом імбиру.

Центральний акорд інтригує тонізуючим поєднанням ароматного зеленого яблука з запашним смолисто-бальзамічним ялівцем та шляхетною лавандою.

Завершується враження елегантним деревним дуетом хвойного кедра та димно-шоколадного ветивера, легкості та чуттєвості яким надає амброксан.

Впізнаваний флакон лаконічної форми цього разу оформлений у вигляді текстури тканини нової моделі тенісного одягу 2022 року.

Якщо ваш спосіб життя потребує додаткового джерела енергії, рекомендуємо купити Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche for Him в інтернет-магазині La Grande – це найкращий енерджайзер цього сезону!