0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty pour Homme Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

422 грн
563 грн
Акція
-25%
Gucci Guilty Pour Homme Parfum Духи (тестер)
90ml
3 341 грн
3 885 грн
Акція
-14%

Gucci Guilty pour Homme Parfum - свобода самопрезентації!

 



Здавалося б, важко уявити щось більш трендове і зухвало-привабливе, ніж відоме видання Gucci Guilty pour Homme! Однак варіація у форматі Parfum справді зуміла здивувати своїм експресивним поєднанням деревних та свіжо-пряних, фужерних та цитрусових, лавандових та пачулевих, мускусних та бальзамічних акордів.

Ефектний флакон і чудовий його вміст стануть вдалим подарунком для сучасного стильного чоловіка, який віддає перевагу універсальним парфумам, що ідеально підійдуть для будь-якого сезону, приводу та часу – вони завжди привабливі і в тренді!



Трохи історії

 

Красень Джаред Літо представив новий варіант «Виннуватця» у перший день 2022 року. Яскрава прем'єра натхненна образом харизматичного, зухвалого і неймовірно привабливого героя, якому так підходить цей чуттєвий Gucci Guilty pour Homme Parfum!

Гарний флакон знайомої поціновувачам форми має насичений чорний відтінок сяючого металіка і прикрашений, як завжди, монограмою бренду Гуччі.

Традиційно парфум вийшов у тандемі із жіночою версією – її обличчям стала чарівна Лана Дель Рей. Зоряна парочка одягнена у яскраві вінтажні костюми, які вже самі по собі притягують інтерес публіки, і знову опиняються у незвичайному місці: інтрига – головна ідея кожної рекламної кампанії цього парфуму!

Новинка випущена в концентрації парфумів і має яскраве, глибоке, насичене, але при цьому не різке звучання.

Вся колекція з зухвалою назвою «Виннуватець» вже продається в Україні: купити Gucci Guilty pour Homme Parfum ви можете в інтернет-магазині La Grande, де пропонуються всі трендові новинки в оригіналі за найприємнішими цінами!

 

Зухвалість і спокуса!


Парфум притягує до себе стильним, свіжим, бадьорим тріо ароматного смолисто-бальзамічного ялівцю, шляхетної лаванди, що релаксує, і тонізуючого, іскристого лимона Sfumatrice.

Такий елегантний старт змінюється романтичним «серцем» композиції, де солодкі квіти апельсина та чуттєві шкіряно-амброві акценти іспанського лабдануму доповнені пряним мускатним горіхом.

Гарний і фінал твору, де сексуальна привабливість ноти мускусу ефектно заміксована зі східним акцентом пачулів на приємній базі із сухої деревини.

Якщо ви, як герой цього видання, схильні досліджувати межі дозволеного і покладатися на свій чарівний чоловічий шарм, вам, безумовно, варто купити Gucci Guilty pour Homme Parfum в інтернет-магазині La Grande!