0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Donna Born in Roma Coral Fantasy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy Парфумована вода
2 646 грн
Новинка
Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Valentino Donna Born в Roma Coral Fantasy - кораловий захід сонця в Вічному Місті

 



Один із найколоритніших італійських модних брендів - Valentino - створив новий феєричний парфум, що уособлює чари прекрасного вечора в Римі – одного з найромантичніших міст світу. Чудова композиція Donna Born in Roma Coral Fantasy створює відчуття запаморочливого побачення в стародавньому місті, пофарбованому в дивовижні кольори променями сонця. Помаранчеві, коралові, вогняні відтінки спалахують на горизонті - і починається магія...

Передати цю неповторну атмосферу вдалося за допомогою цілої палітри ольфакторних відтінків: мускусних і фруктових, цитрусових і квіткових, тропічних і солодких, пудрових і свіжих – таких різних, і при цьому поєднаних в абсолютній гармонії.



Історія аромату

 

Парфумерія від модного бренду «Валентино» вперше з'явилася 1978 року, коли культовий кутюр'є Валентино Гаравані вирішив доповнити свої колекції одягу та аксесуарів також стильними ароматами, щоб образи, створені ним, були абсолютно завершеними. З того часу в портфоліо цієї марки налічується вже 45 чудових видань, багато з яких стали бестселерами.

Колекція Born in Roma була вперше представлена у 2019 році – це яскрава новинка бренду. Авторами нових творів, що увійшли до неї та презентованих у 2022-му, стали парфумери Nadege le Garlantezec, яка створила чарівний Narciso Rouge, а також Jacques Huclier, автор Guilty Pour Homme Gucci та A*Men Mugler.

Усі парфуми цієї лінійки обігрують стильний імідж «народжених у Римі» - чоловіків та жінок, для яких модні тренди є частиною життя та іміджу, темпераментних, яскравих, неординарних – і, звичайно ж, неймовірно романтичних!

За традицією аромати Coral Fantasy вийшли ефектною парою: у вишукано ограненому кораловому флаконі відтінку заходу сонця для Неї і в гранатово-чорному, кольору заходу сонця на нічному небі – для Нього.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – це огранювання продовжує ідею використаного раніше дизайну чоловічої та жіночої лінії Валентино 2014-2015 років.

Новинки вже доступні в Україні: купити Valentino Donna Born in Roma Coral Fantasy ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлена вся барвиста палітра творів цього знаменитого бренду з Риму.

 

Коралова Фантазія


Щоб передати сонячну енергетику, парфум буквально вибухає соковитим фруктовим тандемом яскравого апельсина та тонізуючого тропічного ківі.

Їх змінює романтичний квітковий дует, складений з ніжних троянд і запаморочливого індійського жасмину – ця просто фантастична пара звучить темпераментніше завдяки чуттєвій амбретті з її мускусним підтоном.

У фіналі їй вторить сексуальна основа з чарівного білого мускусу - вона чарівною хмарою опускається на елегантну базу з техаського кедра.

Якщо вам хочеться внести італійського колориту у свій образ, ідея купити Valentino Donna Born in Roma Coral Fantasy в інтернет-магазині La Grande буде чудовою!