0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Cedre Secret

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Cedre Secret Парфумована вода
75ml
2 304 грн
2 711 грн
Акція
-15%
Kenzo Cedre Secret Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Cedre Secret - таємниці кедрового дерева

 



Модний дім Kenzo ділиться зі своїми шанувальниками одним зі своїх потаємних спогадів - теплом вогнища в затишному чайному будиночку, де аромат кедрової деревини стін змішується із запахом кедрових дров біля каміна і солодкими ароматами квітів, що його прикрашають, а також поданих на десерт традиційних японських частуваннь. Cedre Secret огорне вас витонченою аурою дерева і флердоранжа, солодощів цитрусів і ванілі - дивовижна атмосфера, що сприяє ідеальному релаксу.

Аромат неймовірно комфортний, він буде гармонійний як днем, так і ввечері протягом усього року – доречний у будь-якій ситуації, що приваблює природною чарівністю.

Прекрасний подарунок чоловікам та жінкам, які цінують парфумерну культуру Країни Вранішнього Сонця.



Історія аромату

 

У 2022 році дім Кензо представив нову колекцію азіатських скарбів – витончених ароматів, які втілюють перлинки японської культури: Poudre Matcha, Ciel Magnolia, Coeur Azuki, R?ve Lotus, Nuit Tatami та Soleil Thе. Але особливою серед них стала деревина кедра з наповнених сонцем світлих хвойних лісів – саме цьому вишуканому аромату дерева присвячений парфум Cedre Secret.

Творцем цього твору стала Nelly Hachem-Ruiz, молода, але дуже перспективна дівчина-парфумер, яка вже встигла попрацювати з такими парфумерними грандами, як Comme des Garcons, Esprit, Giorgio Armani, Lacoste Fragrances, Oriflame та Yardley.

Флакон видання оформлений у єдиному стилі нової колекції – всі вони виконані з прозорого скла у формі овалу, всередині якого укладено чистий лісовий еліксир. Свіжість та бездоганність втілює собою таке оформлення – воно ідеально передає сутність цієї композиції.

Нову парфумерну лінію вже представлено в Україні: купити Kenzo Cedre Secret в Україні можна в інтернет-магазині La Grande, де ми з радістю представляємо всі світові новинки одними серед перших.

 

Магія теплого дерева


Парфумована вода розкривається найніжнішими солодко-цитрусовими переливами аромату квітів апельсинового дерева – вишуканого та романтичного флердоранжу, що пробуджує уяву.

Ця хвилююча прелюдія змінюється чаклунством теплої кедрової деревини – трохи смолистої, м'якої, затишної: вона закохує в себе з першої секунди.

Завершується композиція солодко-рослинним ароматом бобів тонка, що вносять у цей флорієнтальний твір тонкий японський акцент.

Якщо вам імпонує витончена, чарівно-вишукана парфумерна культура Південно-Східної Азії, аромати якої подібні до талановитих акварельних картин, вам, безумовно, варто купити Kenzo Cedre Secret в інтернет-магазині La Grande: він стане одним з улюблених творів вашої колекції.