0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Rose de Chine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Rose de Chine Парфумована вода
5 686 грн
Новинка
Tom Ford Rose de Chine Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Rose de Chine – магія китайської троянди.



 

Культовий парфумерний дизайнер Tom Форд представляє нове втілення краси – чарівну Rose de Chine із нової ексклюзивної колекції Private Rose Garden. «Китайська Троянда» - це не тільки оксамитове втілення жіночності, краси та любові – чудова квітка обрамлена тут акордами амбри, бальзамічних смол, теплих прянощів та солодощів. Ідеальне поєднання для класичного східноквіткового аромату!

Як і сама троянда, що цвіте з весни і до осені, парфум актуальний протягом усього теплого сезону. Хвилюючий і млосний, чуттєвий і принадний, він зводить з розуму своєю магнетичною привабливістю. Чудовий вибір для побачення, яке запам'ятається на все життя!



Трохи історії

 

Блискуча колекція «Приватний рожевий сад» була презентована брендом Тома Форда у 2022 році. У ній вийшли ефектним тріо яскраві парфуми, що запам'ятовуються, присвячені найкрасивіших троянд з різних куточків світу.

У композиції «Китайська троянда» Том Форд поєднав дві дивовижні квітки, дуже співзвучні у своїх ароматах: китайську півонію та троянду. Це поєднання виявилося просто чарівним, воно інтригує та гіпнотизує, паморочить голову з кожним новим подихом.

Насолоджуючись цим запахом, ви ніби потрапляєте в розкішний східний квітковий сад, де безліч флористичних мотивів химерно переплітаються у чудовому калейдоскопі.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – кришталево чисте скло таїть у собі найніжніший рожевий аромат кольору перших променів світанку.

Новинка вже продається в Україні: купити Tom Ford Rose de Chine можна в інтернет-магазині La Grande, де найприємніші ціни та обслуговування, а новинки з'являються першими.

 

Вдихай, насолоджуйся, загадуй бажання…


Твір набирає вишуканого, тонкого і при цьому насиченого аромату китайського півонії, чий запах знаходиться в повній гармонії з чарівною трояндою.

Вона солює у центральному акорді – оксамитова, жіночна, солодка та нескінченно бажана!

Завершується враження від аромату теплою хвилею чуттєвості, майстерно переданої смолисто-бальзамічною, димно-солодкою миррою та сексуальним лабданумом з його вираженим амбровим звучанням.

Якщо вам імпонують флорієнтальні аромати, ця новинка не повинна пройти повз вашу увагу і неодмінно потрапить до вашої колекції.

Варто купити Tom Ford Rose de Chine в інтернет-магазині La Grande – і ви потрапите до таємничого східного саду, сповненого неймовірних ароматів, що пробуджують бажання…