0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Equivoque

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Equivoque Парфумована вода
100ml
7 405 грн
8 610 грн
Акція
-14%
Givenchy Equivoque Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Givenchy   Equivoque  - тонкий натяк, зрозумілий з першої секунди

 



Чоловік чи жінка, які вибирають для себе цей аромат – натури неоднозначні. У них так багато відтінків Світла і Тіні, так багато суперечливих моментів, що важко розгадати їхню справжню сутність. Givenchy Equivoque відкриває завісу таємниці, розповідаючи нам про те, як незвичайно можуть поєднуватися холодний розум і гарячий темперамент, високий інтелект і чуттєвість. Образ майстерно переданий ольфакторними штрихами теплих прянощів та удової деревини, фужерними та деревними тонами – в результаті виходить інтригуючий та прекрасний портрет.

Парфум створений у стилістиці унісекс – він підійде і стильним чоловікам, і жінкам із сильним характером.

Це розкішний вечірній аромат осінньо-зимового сезону, подібний до дорогоцінної прикраси або рідкісного дорогого напою, яких гідні лише обрані.



Трохи історії

 

Блискуча колекція La Particuliеre («Особлива») у 2022 році отримала чудове продовження одразу з трьох творів. Це нова парфумерна лінія, відкрита у 2020, але вже надзвичайно успішна через свою елітарність. Зараз вона налічує 13 розкішних видань, об'єднаних темою тонкощів французької культури.

Тріо новинок з'явилося завдяки таланту молодого парфумера Ane Ayo. Перспективна дівчина вже має у своєму портфоліо співпрацю з такими світовими грандами парфумерії як Angel Schlesser, Issey Miyake, Kenzo, Lacoste Fragrances, Lalique, Yves Rocher, Zara.

Видання із хитромудрою назвою «Еківок», що в дослівному перекладі з французької означає «двозначний», насправді описує образ людини, яка не така проста насправді, як виглядає на перший погляд. Інтелігентність, розум, глибина і сила характеру поєднуються в цій натурі із пристрастю та природною чарівністю. Пошук балансу світлої та темної енергії, добра та зла – ось його шлях.

Дизайн флаконів говорить про те саме – призматичний корпус є ефектним градієнтним переходом від глибокого чорного до сонячного медового.

Новинка вже продається в Україні, і, як завжди, першим місцем, де ви можете купити Givenchy Equivoque, став інтернет-магазин La Grande, де найяскравіші новинки світових брендів з'являються завжди в числі перших.

 

Багатозначний комплімент



Неоднозначний, глибокий, багатоплановий портрет власників парфуму ретельно виписаний талановито підібраними фарбами. Першим набуває яскравого пряного акценту кардамону з Гватемали – теплий приємний мікс камфорних, екваліптових, лимонних нюансів.

За ним входить чудове деревне тріо з відтінків рідкісних порід деревини: елегантного смолистого атласького кедра, аристократичного вірджинського кедра та чарівного гуаяка з його приємним фіалково-димним відтінком.

Завершує твір виразний акцент незвичайного удового (агарового) дерева, в якому гармонійно та ефектно поєдналися глибокі тони солодкого та ніби обпаленого дерева з нюансами шкіри та фруктів.

Вам, безумовно, варто купити Givenchy Equivoque в інтернет-магазині La Grande, якщо ви розумієтеся на парфумерній моді і хочете поповнити свою колекцію дійсно стильним французьким екземпляром.