0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Новинка
Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Woman Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Woman



 

Романтик Antonio Banderas дарує нам справжню насолоду від споглядання моря на заході сонця – блакитні хвилі заспокійливо шепочуть про те, наскільки гарний і чудовий буде вечір, сонце у своїй сліпучій величі малиновим диском занурюється в глибину води… Ідилію на березі барвисто передано в новій Blue Seduction Wave for Woman, що створює деревно-зелену фруктову ауру, прикрашену квітковими та солодкими акордами.

Цей парфум стане чудовим компліментом жінці, серце якої ви маєте намір підкорити! Ефектний флакон гідний прикрасити будь-яку літню колекцію і стане чудовою ідеєю для подарунка цього сезону. Ця туалетна вода буде бажаною супутницею жінки, що вирушає на побачення з морем – вона неодмінно отримає безліч компліментів та заслужене захоплення, адже чарівність хвилями плине від неї!



Історія аромату

 

Чудова «Блакитна спокуса» Антоніо Бандераса отримала нову, морську локацію. 2022 року вийшла нова жіноча туалетна вода, натхненням для якої стали хвилі океану – нескінченна жива енергія води, бездонний блакитний простір, вільна стихія…

Це новий парфум у чудовій колекції Blue Seduction, що традиційно виходить у тандемі з чоловічим виданням - Wave. Автор концепції – сам Антоніо Бандерас: кому, як не йому відомі всі секрети спокуси! Прем'єра аромату відбулася у 2007-2008 роках, коли одна за одною вийшли чоловіча та жіноча версії. Туалетну воду для дівчат створило талановите тріо Olivier Cresp, Elisabeth Vidal та Rosendo Mateu. Їхнє творіння було таким успішним, що далі в колекції з'явилося ще 15 фланкерів - як для чоловіків, так і для жінок.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – знайомий багатьом скляний прямокутний корпус цієї новинки внизу наче омивається блакитною хвилею – надзвичайно ефектний дизайн!

Купити Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Woman в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Хвиля жіночності


Якщо вам знайоме перше видання «Блакитної спокуси», яке підкорило серця у 2008 році, ви оціните новий погляд на фруктово-солодку акватичну свіжість із новими, більш сучасними акцентами.

Композиція відкривається соковитим фруктово-цитрусовим фрешем ананаса та зеленого яблука, мандарину та бергамоту. Такий вступ дуже освіжає, і при цьому звучить принадно, грайливо, жіночно.

У «серці» твору зібрано хвилюючий і романтичний букет із жасмину, троянди та флердоранжу – чари цих білих квітів по-справжньому паморочать голову!

Повна чарівності база з кремового сандалового дерева підсолоджується темою пралине та карамельної зелені бобів тонка.

Аромат ідеально доповнює літні образи і ніби кличе за собою на морське узбережжя. Якщо ви маєте в планах таку поїздку – неодмінно варто купити Antonio Banderas Blue Seduction Wave for Woman в інтернет-магазині La Grande та взяти з собою у подорож!