0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Allegra Magnifying Myrrh Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Allegra Magnifying Myrrh Essence Парфумована вода
298 грн
Новинка
Bvlgari Allegra Magnifying Myrrh Essence Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Bvlgari Allegra Magnifying Myrrh Essence

 

Аромат мирри настільки прекрасний, що багато шановних парфумерних будинків включають цей дорогоцінний інгредієнт у свої парфумерні композиції або навіть випускають сольні аромати, присвячені їй. Не став винятком і італійський модний будинок Bvlgari - будучи справжнім експертом в розкоші, він представив глибокий, медитативний і надзвичайно сприятливий для себе парфум Allegra Magnifying Myrrh Essence . Він огорне вас м'яким затишним коконом амбрових і теплих пряних, бальзамічних і солодких акордів, зачаровуючи магією мирри - натуральної смоли з теплим, заспокійливим ефектом.

Цей запах дозволяє прислухатися до власних відчуттів, глибше зрозуміти свої почуття – недарма саме мирра використовується у багатьох релігійних образах: релаксуюча і водночас висока.

Парфум із сольною партією цього чарівництва стане ідеальним супутником ваших осінніх та зимових днів та вечорів – вони перетворяться і будуть немов освітлені внутрішнім світлом, наповнюючись вашим теплом та чарівністю.

Історія аромату

 

Творець колекції «Алегра» Жак Кавальє (Jacques Cavallier) зібрав воєдино дуже різні, і в той же час надзвичайно красиві аромати – найбажаніші та найефектніші запахи, що викликають найсвітліші емоції позитиву, адже ця назва перекладається з італійської як «Радість». Сім парфумованих вод і шість концентрованих, шикарних есенцій дозволять вам не тільки вибрати улюблені парфумерні акорди і сповна ними насолодитися, немов улюбленими ласощами, але й інтригуюче міксувати їх один з одним.

Дизайнери надали колекції незвичайного вигляду – усі флакони виконані у формі цукерок: у яскравих кольорових фантиках парфуми, у ніжних білих із золотою окантовкою – вишукані есенції.

Всю цю пишність вже продається в Україні: купити Bvlgari Allegra Magnifying Myrrh Essence ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де портфоліо знаменитого ювелірного та парфумерного бренду Булгарі представлено у його різноманітті як символ розкоші.

 

Магічне тяжіння мирри

Ця парфумерна есенція належить до східного спрямування. За рахунок високої концентрації вона порадує вас стійкістю і виразністю аромату - він сприяє замисленню, медитації, зануренню у свій внутрішній світ - і в той же час надзвичайно привабливий для оточуючих.

Смола мирри огортає вас своїм солодкуватим ароматом з ванільними м'якими відтінками - приємний запах, який у багатьох народів світу традиційно використовується для воскуріння в храмах, як пахощі, - вона згадується в цій ролі навіть у біблійних текстах.

Якщо вам подобається справляти неординарне враження, і ви звикли створювати навколо себе ореол таємничої привабливості, ідея Bvlgari Allegra Magnifying Myrrh Essence в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!