0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Spettacolore

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Spettacolore Парфумована вода
298 грн
Новинка
Bvlgari Spettacolore Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Bvlgari Spettacolore - здивуйте однією своєю появою!



 

Назва цього твору перекладається з італійської як «Дивовижна», і це чиста правда! Це справді розкішний парфум – дорогий, елегантний, і водночас дуже радісний та жіночний. Хоча його зовнішній вигляд у формі спокусливої цукерки приваблює насамперед молоду аудиторію, насправді він чудово звучить на будь-якій жінці незалежно від віку, надаючи їй доглянутості та роблячи хвилюючою, бажаною.

Фіолетовий відтінок флакона Bvlgari Spettacolore захоплює чистотою свого кольору, що символізує мудрість та одухотвореність. Саме так звучить і сам парфум, що зачаровує вишуканим поєднанням ірисових та фіалкових акордів в обрамленні пудрових, землистих та амбрових відтінків.

Новинка незрівнянно звучить восени та навесні, доповнюючи як повсякденні, так і особливі жіночі образи. Східно-квітковий характер парфуму сподобається тим, хто хоче підкреслити жіночність та чуттєвість, а його бархатистий шлейф та шикарна стійкість захоплять шанувальників, яким поява володарки аромату подарує справжню насолоду!



Історія аромату

 

Новинка 2022 року увійшла до колекції Allegra («Весілля»), автором якої став парфумер Jacques Cavallier (Жак Кавальє), що створив раніше шедевральні аромати Poeme Lancоme, Ultraviolet Paco Rabanne та Truth Calvin Klein.

Колекція включає 7 парфумів у яскравих флаконах-цукерках, і 6 есенцій в білих фіалах тієї ж спокусливої форми. Щоб створити свій унікальний образ, просто змішайте ті компоненти, які найбільше подобаються саме вам – і насолоджуйтесь отриманим ефектом!

Купити Bvlgari Spettacolore в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з 1884 року прославився випуском елітних прикрас, а потім і предметів розкоші: у сферу інтересів дому Булгарі входять різноманітні предмети розкоші: годинники, сумки, аксесуари та навіть фешенебельні готелі. З 1992 року марка випускає чудову парфумерію, тематично пов'язану зі світом коштовностей.

 

Дивовижно прекрасна!


Композиція розкриває свій головний секрет з перших миттєвостей, ефектно вступаючи оксамитовою квітковою нотою пудрових елегантних ірисів з їхньою витонченими, жіночними пахощами.

Щоб запах квітки зазвучав у всій повноті своєї чарівності, у «серці» твору чарівним маревом розливається аромат мирри – насичено-пряної, бальзамічно-солодкої смоли, чий містичний нюанс робить образ одухотвореним та загадковим.

Завершується твір теплою магією амбри, яка привносить насичену чуттєвість у цю парфумовану воду.

Прекрасний вибір в якості антидепресанту і ефектної прикраси з осені і до самої весни! Насичений флорієнтальний парфум варто купити Bvlgari Spettacolore в інтернет-магазині La Grande абсолютно для будь-якого приводу як денний або вечірній аксесуар.