0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Baciami

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Baciami Парфумована вода
298 грн
Новинка
Bvlgari Baciami Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Bvlgari Baciami - подаруй мені поцілунок!



 

Ювелірний бренд Bvlgari відомий у всьому світі не тільки як виробник чудових прикрас, а й як творець вишуканих, елітарних парфумів. Їхні флакони – справжні витвори мистецтва, що відображають тренди останніх колекцій цього модного дому, але Baciami - несподіваний приємний виняток!

Ця «цукерка» - частина незвичайної колекції «десертів» від Булгарі, якими так приємно пригостити кохану та подарувати радість, вибравши саме ту емоцію, що співзвучна її душі! Кожен відтінок «бонбоньєрок» – це своєрідне зашифроване послання, і ця яскрава червона новинка – квінтесенція Любові. Недарма назва аромату перекладається як «Поцілуй мене» - саме це бажання виникає у будь-кого, хто вдихне запаморочливий флорієнтальний мікс ванільних і квіткових, пудрових і молочних, амбрових і привабливо-анімалістичних акордів.

Це ідеальна прикраса для побачень та вечірок, свят та урочистостей – яскравий вечірній аромат, пишність якого максимально розкривається у холодному сезоні. Baciami – чудові «ласощі», що піднімають вам настрій і зроблять життя напрочуд приємним – насолоджуйтесь!



Історія аромату

 

Життєрадісна парфумерна лінійка Allegra («Весілля») схожа на колекцію дорогоцінних солодощів – у яскравих барвистих фіалах у вигляді цукерок знаходяться 7 дуже різнопланових парфумів та 6 ароматичних есенцій. І всі ці "цукерочки" вам захочеться спробувати і із захопленням придбати! Секрет полягає в тому, що парфуми та есенції можна довільно змішувати, керуючись власним смаком та настроєм, отримуючи абсолютно унікальні поєднання. Кожен колір флаконів має своє власне значення – Любов, Захоплення, Радість, Ейфорія, Насолода: увійдіть у цей дивовижний, безтурботний світ – і залиштеся в ньому назавжди!

Парфумована вода з романтичною та чуттєвою назвою «Поцілуй мене» була презентована у 2022 році. Над нею працював чудовий сучасний майстер – Жак Кавальє (Jacques Cavallier), автор понад 30 видань дому Булгарі, творець колекцій Allegra, Aqva Pour Homme та Le Gemme Men. Також йому світ завдячує виходом таких бестселерів, як Truth Calvin Klein, L'eau d'Issey Miyake, Classique Jean Paul Gaultier, Poeme Lancоme, Ultraviolet Paco Rabanne та Cinеma Yves Saint Laurent.

Його новий твір уже в Україні! Купити Bvlgari Baciami ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де продаються лише справжні парфуми найкращих брендів світу.

 

Поцілунок довжиною у вічність...


Стійкий, шлейфовий східно-квітковий аромат «Поцілунку» нескінченно чудовий! Він відкриває свої обійми ніжною жіночністю гарденій. Аромат цієї квітки відрізняється вершковою маслянистою насолодою, тією особливою природою, яка одночасно спокушає і захоплює як щось божественне. Ця нота має тропічний відтінок, вона розслаблює і діє як своєрідний антидепресант - стрес і емоційна напруга немов розчиняються в її чарах.

Підсилює враження «серце» композиції, де ніжним дивом вас огорне чарівна ваніль. Завершує звучання тепла, чуттєва амбра, м'яке анімалістичне тяжіння якої багаторазово посилює вашу природну чарівність.

Якщо ви хочете зробити жінці солодкий комплімент - немає ідеї краще купити Bvlgari Baciami в інтернет-магазині La Grande! Цей чудовий подарунок вона високо оцінить і, можливо, захоче зібрати всю цю барвисту колекцію.