0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne 1 Million Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne 1 Million Elixir Духи (тестер)
100ml
3 481 грн
Новинка
2 862 грн
Новинка

Paco Rabanne 1 Million Elixir - ваш джек-пот!

 



У вас знову є шанс отримати мільйон! Модний дім Paco Rabanne представляє новий золотий злиток номіналом у 1 Million Elixir - яскравий, харизматичний парфум, який ідеально втілює принципи цього епатажного бренду: справляти незабутнє враження і завойовувати світ, отримуючи від цього максимум задоволення!

Мелодія аромату звучить енергійними, повними оптимізму нотами ванілі та фруктів, троянд та солодких квітів, фужерної зелені та свіжості, бальзамічних смол та чуттєвої амбри. Несподіване поєднання акордів для чоловічого парфуму - але звучить це просто приголомшливо!

Це розкішна прикраса для шикарної вечірки, де ви – король розваг, у центрі уваги та загального захоплення! Насичений, стійкий, шлейфовий парфум створений для тих, хто звик бути улюбленцем дівчат і жінок, обранцем долі та фаворитом удачі!



Історія аромату

 

Творець бренду Пако Рабанн завжди вважав за своє кредо епатаж: вразити оточуючих, створити щось нетривіальне, здивувати несподіваним чином – у цьому його стиль.

Той же характер має і парфумерія цього бренду, яка з 1969 вражає уяву цінителів всього незвичайного. У портфоліо марки понад 110 творів, включаючи такі шедеври, як Ultraviolet, XS, Invictus, Olympеa і, звичайно ж, феєрична Collection Million для Нього та для Неї – ці парфуми традиційно виходять парами.

Перше видання «парфуму на мільйон» було презентовано у 2008 році, а у 2022 вийшла вже 13-та версія. Для жінок паралельно презентуються фланкери Lady Million.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – чоловіча варіація створена у вигляді дорогоцінного золотого зливка, що підкреслює розкішний характер аромату та створює у його власника відчуття залучення до vip-клубу шанувальників елітарних ароматів.

Новий «Мільйон» вже в Україні! Купити Paco Rabanne 1 Million Elixir ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція провідних б'юті-брендів світу.

 

Еліксир привабливості та релаксу


Композиція відкривається соковитим акордом зелених яблук, доповненим насиченою зеленню давани - гіркуватим і в той же час солодким, трав'яно-листяним, бальзамічним ароматом, що розслаблює. Цей запах чудовий тим, що знижує нервозність і знімає стрес – відмінний природний релаксант немовби каже вам оксамитовим баритоном: «Don't worry, be happy!»

У «серці» композиції розливається розкішний та чуттєвий запах троянд, доповнений замшево-абрикосовими тонами османтусу на елегантній підкладці зі смолистої кедрової деревини.

У основі парфуму справжнє задоволення подарує вам насолода поєднання карамельної зелені бобів тонка з ваніллю і фінальним чуттєвим штрихом пачулів.

Ідеальний сезон для цього аромату – осінь та зима, коли його насиченість та стійкість будуть просто чудові! І якщо ви шукаєте аромат, з яким будете справжнім «магнітом для жінок» - він перед вами. Варто купити Paco Rabanne 1 Million Elixir в інтернет-магазині La Grande - і ви переконаєтесь у своїй чарівності!