0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Ex Nihilo Iris Porcelana

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Iris Porcelana Парфумована вода
231 грн
Новинка
Ex Nihilo Iris Porcelana Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Ex Nihilo Iris Porcelana – аромат шляхетності!

 



Голландський нішевий парфумерний бренд Ex Nihilo знову виправдовує свою інтригуючу назву: буквально «з нічого» його майстри створили чудовий ніжний флер Iris Porcelana – напівпрозорий пудровий серпанок з ірисів та троянд, огорнутих м'яким оксамитом фіалкового листя.

Ця парфумована вода - просто насолода, адже її аромат такий тонкий і аристократичний! Вона лагідно торкається вашого волосся і шкіри, ніжно огортає аурою чистоти і доглянутості. Такий парфум – немов сяйво ангела, він свідчить про вашу досконалість і надає образу гармонійності та бездоганності.

Ці відчуття тонкі й невагомі, немов старовинна французька порцеляна, розмальована ірисами - на честь якої і названо твір, немов безцінну спадщину минулих століть.



Історія аромату

 

Образом чудових традицій створення справжньої розкоші Франції надихнулася Далія Ізем (Dalia Izem) – багатообіцяюча співробітниця компанії Givaudan, яка працює з нішевими парфумерними марками. Вона створює ексклюзивні аромати для справжніх поціновувачів – саме така продукція є профілем унікального бренду з Нідерландів. Він заявив про себе порівняно недавно, у 2014 році, але вже міцно завоював високу репутацію і затвердив своє ім'я у світі елітних видань.

Для створення нової композиції була використана унікальна квітка - Ірис Паліда, одна з найдорожчих і найбільш рідкісних у парфумерії. Цими чудовими ірисами були засаджені королівські сади Франції, а білий найтонший фарфор розписували їх зображеннями. Загалом відчуття витонченості та крихкості передано у композиції просто ідеально!

Видання поміщене у фірмовий флакон класичної форми із золотистою кришкою: творці марки надавали перевагу лаконічним формам, акцентуючи увагу на ексклюзивності та якості парфумів.

Новинка вже з'явилася у світовому продажу та доступна в Україні: купити Ex Nihilo Iris Porcelana в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де всі «відкриття року» презентуються першими.

 

Ваша друга шкіра…


Парфум викликає відчуття абсолютної природності – ви ніби народилися в ньому, з перших миттєвостей тонко пахнучи квітами.

Першими ви почуєте оксамитові мотиви соковитої зелені фіалкового листя з їх легким, ніжним ароматом.

Потім вступає головна тема - витончений і чудовий Ірис Паліда, що огортає свою щасливу власницю м'якими пудровими обіймами. Його краса відтінена шармом бархатистих рожевих бутонів, романтичних та жіночних.

База парфуму шляхетна і звучить надзвичайно аристократично, адже для неї були використані ноти дорогоцінних деревних порід – сандала з його кремово-вершковими тонами та смолистого м'якого кедра. Цей фінал оповитий привабливим, чуттєвим маревом мускусу.

Бажаєте насолодитися природною красою найвищого класу? Ідея купити Ex Nihilo Iris Porcelana в інтернет-магазині La Grande буде чудовою, адже це найкраща з новинок 2022 року у світі нішевої парфумерії!