0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Beyond the Wall

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Beyond The Wall Парфумована вода
4 600 грн
5 349 грн
Акція
-14%
Gritti Beyond The Wall Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Gritti Beyond the Wall – дивовижний світ за стіною…

 



Зазирнути в майбутнє і задовольнити свою цікавість, дозволити собі бути спонтанними і не обмежувати себе надуманими, штучними перешкодами, проникнути туди, куди досі вхід був заборонений, дозволить вам чарівність аромату Gritti Beyond the Wall. Він манить за собою дивовижною стежкою відкриттів, зачаровуючи запахами зелених трав і оксамитових фіалок, теплих прянощів і пудри, фужерної свіжості, гіркуватої квіткової краси... Ви ніби переходите межу між світом реальним і фантастичним, потрапляючи в весняний ліс, де кожні тінь містить в собі дивовижний скарб чи неймовірну таємницю.

Вийти за межі звичного, дозволити собі відмовитися від умовностей і неіснуючих перешкод та дозволити фантазії бути безмежною ви зможете, отримавши у безроздільне володіння цей чарівний еліксир.



Історія аромату

 

Неординарність природи творця бренду, Луки Гритті, безперечна. Він відродив старовинні формули свого талановитого предка, парфумера та лікаря, політика та мандрівника 16 століття Альвізе Грітті, який жив у Венеції, але мандрував по всьому Сходу, збираючи унікальні секрети створення пахощів. Сімейну спадщину у 21 столітті почав відроджувати Лука, заснувавши власне виробництво під фамільним гербом та девізом «Не дозволяй труднощам зламати тебе».

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – елегантна суворість чорних силуетів компенсована розкішшю золотих кришок та табличок з назвою.

Новинку було створено наприкінці 2021 року та презентовано на фестивалі нішевої парфумерії в Каннах, а на початку 2022 року парфум уже надійшов у продаж.

Якщо ви хочете прикрасити свою колекцію справжнім ексклюзивом, можна купити Gritti Beyond the Wall в інтернет-магазині La Grande. Це одне з тих місць, де ви можете гарантовано придбати лише оригінали провідних б'юті-брендів світу.

 

Захоплюючі картини забороненого світу...


Парфум справляє неймовірне враження з перших миттєвостей, огортаючи вас оксамитовим фіалковим флером з трав'янисто-полинною гіркуватістю артемізії. Цей стильний шляхетний тандем звучить експресивно та хвилююче завдяки пряній харизмі імбиру.

Захоплююча прелюдія змінюється пудровою магією ірисів з незвичайним обрамленням – молочним підтоном та терпким акцентом запашного чорного чаю.

З цими мотивами чудово гармонує основа з вершкової деревини сандалу в чуттєвій, але безневинно-ніжній хмаринці білого мускусу, а пряний нюанс кардамону надає цьому фіналу приємної пікантності.

Стійкий, стильний парфум з помітним шлейфом створений у манері унісекс і чудово підійде до будь-якого образу – як чоловічого, так і жіночого, надавши особливої загадковості та інтриги. Прагнете саме такого ефекту? Вам, безперечно, варто купити Gritti Beyond the Wall в інтернет-магазині La Grande!