0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera 212 Heroes for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 212 Heroes For Her Парфумована вода
2 049 грн
2 411 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera 212 Heroes For Her Парфумована вода (тестер)
2 607 грн
3 067 грн
Акція
-15%

Carolina Herrera 212 Heroes for Her – літо, молодість, свобода!

 



Мрієте провести це літо яскраво, зухвало, без обмежень? Мабуть, настав час вибрати собі відповідну компанію: вашою вірною супутницею стане зухвале і драйвове бешкетне дівчисько – юна героїня модного бренду Carolina Herrera – парфумована вода «212 Heroes for Her». Вона ніби каже вам: «Йди за мною», і веде найцікавішими літніми доріжками, якими ви мчите на запаморочливій швидкості, вставши на стильний скейт і насолоджуючись ароматами фруктів і білих квітів, солодких цитрусів, пудри та теплого дерева.

Прекрасний вибір на кожен день, якщо ви молоді, розкуті та стрімко рухаєтеся в житті за власною химерною траєкторією!

Класний, яскравий молодіжний флакон у вигляді скейтборду адресує це видання молодим дівчатам, чиє життя нагадує ранок - все ще попереду, майбутнє таїть безліч можливостей і пропонує безліч варіантів і шляхів. Виберіть для себе найпривабливіший - і вперед!



Історія аромату

 

Парфум 212 Heroes у чоловічій версії був представлений шанувальникам відомого американського бренду Carolina Herrera у 2021 році. Незвичайний флакон у формі скейту став справжнім дизайнерським проривом – такого світ ароматів ще не бачив! Це – символ вільного самовираження та повної незалежності від забобонів.

Не дивно, що й дівчата захотіли у свою колекцію щось таке ж оригінальне – і 2022 року відбулася прем'єра й версії 212 Heroes for Her. Авторами новинки стало талановите тріо парфумерів – Марі Саламань, Дора Багріче та Альберто Морільяс. Натхненницею самої ідеї стала засновниця бренду Кароліна Еррера – вона адресувала видання тим, хто змінює цей світ, не боїться бути собою, демонструватиме унікальний характер.

Carolina Herrera 212 Heroes for Her в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, заснованого в Нью-Йорку спочатку як модний дім, а з 1988 року - і як лабораторія чудової трендової парфумерії в американському стилі.

 

Еліксир вічної молодості


Розширте горизонт своїх можливостей із цим яскравим ароматом! Пориньте з головою в переливи старту - яскравої, соковитої малини, що втілює літо, і іскристого мандарина, наповненого сонцем.

У серці твору зібрані хвилюючі жіночні квіти – ніжні, романтичні пелюстки флердоражу та запаморочливі хвилі аромату жасмину.

База парфумованої води елегантна та стильна: тут кедрова деревина гармонійно поєднана із вершковими тонами сандалового дерева.

Якщо ви шукаєте оригінальний подарунок для молодої, життєрадісної дівчини, трохи бунтарки, яка не любить бути такою, як усі - ідея купити Carolina Herrera 212 Heroes for Her в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальною!