0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Alive Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Alive Intense Парфумована вода
2 100 грн
Новинка
Hugo Boss Boss Alive Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Boss Alive Intense – живи в повну силу з Hugo Boss!

 



Модний бренд Hugo Boss недарма вважається одним із найстильніших у світі. Одного погляду на яскравий, але елегантний флакон новинки Boss Alive Intense достатньо, щоб зрозуміти, чому в нього така висока репутація. Ніжний відтінок, вишуканий дизайн і чудовий аромат цього твору не залишить байдужим нікого: включити в свою колекцію цей флакон вам захочеться відразу ж, тільки-но ви вдихнете запаморочливий мікс з амбрових і фужерних, фруктових і солодких, деревних і землістих, теплих, пряних та ванільних акордів.

Головна тема Alive Intense є соковита, стигла малина – символ літа, що приваблює жіночністю, яскравою привабливістю. Запах чудовий у будь-який сезон, він доречний у будь-якій ситуації. Проста формула аромату, тим не менш, звучить чарівно, огортаючи хмаркою романтики, і в той же час – впевненості у своїй привабливості, дарує своїй володарці ауру сміливості та нескінченну спрагу до життя.



Історія аромату

 

Бренд Хьюго Босс створив колекцію Boss Alive зовсім недавно, в 2020 році, і перше ж видання стало хітом. Популярність флагмана – однойменної парфумованої води – була високою, і тому лінійка швидко поповнилася продовженнями: туалетною водою та колекційним виданням «Елайв» у 2021 році, а у 2022 – яскравою варіацією «Інтенс» – ще більш емоційною та спокусливою. Власниця парфуму знає, наскільки вона гарна, і насолоджується своєю привабливістю - немов ранковим яскравим сонцем осяює все навколо, випромінюючи тепло, красу, життєрадісність.

Заслуговує на компліменти і дизайн флаконів: чудовий градієнт рожево-малинового кольору в окантовці з дзеркально відполірованого металу виглядає просто неймовірно - рука сама тягнеться до флакона, і ця новинка обіцяє стати вашою улюбленицею у весняно-літньому сезоні.

Купити Boss Alive Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція культового німецького бренду Hugo Boss, який з 1985 року створює парфумерію, що задає світові тренди стилю.

 

Впевнена жіночність


Лаконічна, але неймовірно виразна композиція відноситься до східно-деревного напрямку.

Вона відкривається соковитою, чарівною нотою малини, яка пахне так солодко і принадно, немов саме літо жменями пригощає вас стиглими ягодами.

У серці парфумованої води звучить ветивер – напрочуд багатогранна нота, що переливається відтінками дерева та темного шоколаду, з трохи димними та землістими нотами, створюючи повну ілюзію авантюрної пригоди, яку ви зможете дозволити собі, надихнувшись цим ароматом.

Завершується враження солодкої нотою бензоїнової смоли, яка дарує твору стійкість та насиченість.

Бажаєте зробити чудовий подарунок красивій, яскравій, впевненій собі жінці? Нема кращої ідеї, ніж купити Hugo Boss Alive Intense в інтернет-магазині La Grande!