0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss the Scent le Parfum for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

85 грн
Новинка
100ml
2 264 грн
Новинка

Boss The Scent Le Parfum for Him – максимум стилю від Хьюго Бос !

 

Бренд Hugo Boss - Символ елегантної чоловічої європейської моди. Парфумерія цього модного будинку завжди респектабельна та шикарна, а колекція Boss The Scent В останні роки стала справжньою іконою стилю. Новинка цієї лінії Le Parfum for Him захопить вас своєю насиченістю, експресією та розкішшю – це чудовий вибір для осені та зими: зустрічей без краваток та побачень, свят та клубних паті, і навіть для офісного образу, якщо ви там – Бос!

Він підкорює багатством деревних та шкіряних, теплих пряних та фруктових, пудрових ірисових та фіалкових, тварин, землістих та димних акордів. Стійкість звучання парфуму чудова – ви будете впевнені у своєму ідеальному іміджі багато годин поспіль. Шлейф композиції помітний, але коректний – ви викликатимете захоплення, але не роздратування.

Історія аромату

 

2022 рік розпочався для культового модного будинку Хьюго Босс з прем'єри парного аромату з легендарної колекції Boss The Scent – це насичені, яскраві, сповнені емоцій духи Le Parfum у версіях для Нього та для Неї.

Початок цієї колекції було покладено у 2015 році, коли Брюно Йованович та Паскаль Горен представили парфум, який миттєво став сучасним бестселером. У 2019 він вийшов у дуеті «Абсолю» – чоловічому та жіночому варіантах, а у 2022 – у форматі парфумів, у максимальній концентрації, призначений для особливих моментів. Зараз у колекції 15 творів, що уособлюють різні відтінки мужності та жіночності у найвишуканішому виконанні.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – чоловічі видання лінійки нагадують стилізовані світильники, своєрідні маяки світу моди – і водночас фляги, що вміщують чарівний еліксир.

В Україні ви зможете купити Hugo Boss The Scent Le Parfum for Him в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна парфумерія знаменитого бренду з Німеччини, започаткованого Х'юго Босом сторіччя тому, в 2023 році.

 

Чоловічий шик для людини зі смаком!

Першою та головною нотою парфуму стала манінка – південноафриканський тропічний фрукт, який став фірмовим акцентом усіх чоловічих парфумів лінійки Boss The Scent. Це - природний афродизіак, що посилює потяг, що пробуджує бажання, що окрилює фантазію. Запах цього плоду нагадує одночасно п'янкий ром і спокусливу маракуйю - чудове поєднання, що відразу ж створює особливий настрій, що сприяє задоволенням. Яскравим пряним контрастом з манінкою є імбир з його зухвалою та темпераментною гостротою.

Настільки харизматичний старт змінюється незабаром пудровим оксамитом елегантних ірисів, які додадуть вашому образу романтичності та водночас респектабельності.

Ще більше це враження посилюється до фіналу, коли вступають красиві шкіряні та дерев'яні ноти – мужні, повні шарму та особливого люксового шику.

Якщо ви хочете справити незабутнє враження на свою обраницю або привернути до себе співрозмовників на бізнес-переговорах, позиціонуючи себе як людину зі смаком та можливостями, - вам, безумовно, варто купити Hugo Boss The Scent Le Parfum for Him в інтернет-магазині La Grande!