0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss the Scent le Parfum for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

78 грн
Новинка
Немає у наявності
Новинка

Hugo Boss Boss The Scent Le Parfum for Her

 



Новинка, що вийшла у Hugo Boss відразу ж після Новорічних свят, у січні 2022 року, зробить вашу зиму теплою та затишною, жіночною та привабливою, наповнить енергією та світлом. Boss The Scent Le Parfum for Her створює навколо вас ауру чарівності неймовірної сили, огортаючи акордами білих квітів та теплого дерева, цитрусів, пачулів та прянощів. Солодкий, принадний, вечірній аромат стане вашим фаворитом цього зимового сезону, який ви проведете в запаморочливих романах і незабутніх побаченнях.

Гарний флакон янтарно-коньячного відтінку прикрасить будь-яку колекцію, а його вміст дозволить своїй володарці в будь-якій ситуації відчути себе господаркою становища.



Історія аромату

 

2022 рік для будинку Hugo Boss розпочався з яскравої прем'єри чудового тандему Le Parfum для Нього і для Неї. Ці видання відносяться до культової колекції Boss The Scent, початок якої було покладено у 2015 році однойменною композицією. Вона так сподобалася публіці, що заслужила продовження у вигляді численних фланкерів, причому вже не лише чоловічих, а й жіночих – на сьогоднішній день їх уже півтора десятки!

Новинка стала потужнішою, концентрованішою версією флагманського дуету, що вийшов 2015-го. Ефект був досягнутий ретельним підбором інгредієнтів найвищої якості, завдяки яким оновлений тандем здобув чудову енергетику.

Фірмовий стиль флаконів залишився незмінним та впізнаваним. Ви ніби тримаєте в руках ретельно огранований дорогоцінний камінь правильної форми, що світиться у вас у долонях теплим сяйвом.

Купити Boss The Scent Le Parfum for Her ви можете в українському інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого Хьюго Босом сторіччя тому, 1923 року. З того часу ця марка ставить тренди світової моди за всіма напрямами, і парфумерія одна із головних її активів. Під ім'ям Хьюго Босс випущено такі хіти, як Boss Bottled, In Motion, Boss Orange, Hugo Woman, Deep Red.

 

Квінтесенція жіночності


Композиція відкривається нам запаморочливим ароматом флердоранжу – солодкими квітами апельсинового дерева, що стали символом романтичного кохання для всього світу. Пряний рожевий перець робить цей вступ темпераментним і додає йому яскравого характеру.

Насичена енергетика ветивера у центральному акорді захоплює своєю багатогранністю: ця нота переливається деревними, димними, темно-шоколадними тонами – це просто феєрія!

Тема відтінків деревини у всьому їхньому різноманітті максимально розкривається у фіналі, коли вступає молекула акігалавуда в ефектному дуеті з насиченим натуральним маслом пачулі – чуттєвість шлейфу стає максимальною!

Якщо ви хочете відчути себе абсолютно унікальною та безперечно чудовою, вам, безумовно, варто купити Hugo Boss The Scent Le Parfum for Her у нашому київському шоу-румі або в інтернет -магазині La Grande!