0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jil Sander Sun Men Lavender & Vetiver

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jil Sander Sun Men Lavender & Vetiver Туалетна вода (тестер)
125ml
842 грн
Jil Sander Sun Men Lavender & Vetiver Туалетна вода
Немає у наявності

Jil Sander Sun Men Lavender & Vetiver - втілена шляхетність!



 

Усі, хто цікавиться світовою парфумерною модою, знає, що бренд Jil Sander уособлення щасливого, сонячного літа, свободи, оптимізму та… мінімалізму. Адже для справжнього щастя потрібно так мало: свіже повітря, безкрайній простір навколо, чисте небо та відсутність будь-яких обмежень та заборон. Саме такий настрій дарує нам новий парфум бренду Sun Men Lavender & Vetiver, що наповнює простір навколо фужерними, свіжо-пряними та деревними акордами.

Така туалетна вода буде ідеальним аксесуаром для чоловіків зі смаком і тяжінням до елегантного мінімалізму - це парфум для людей сучасних, які в той же час цінують класичні традиції аристократизму.

Чистота і вишукана простота флакона по-європейськи самодостатня: саме таким і має бути зручний та надійний аксесуар сучасного чоловіка, який дбає про свій імідж, але не збирається вигадувати для цього нічого химерного та надмірного: у нього розвинене почуття міри, і це головне!



Історія аромату

 

Цей модний будинок був створений в Гамбурзі в 1968 журналісткою і фешн-дизайнером Жіль Зандер. Парфумерію та косметику для догляду за шкірою бренд почав випускати з 1979-го в колаборації з Lancaster Group (підрозділом б'юті-концерну Coty). У 80-90-х роках минулого століття вона стала справжнім європейським хітом, зігравши роль своєрідного символу літньої моди кінця ХХ століття.

Для виробництва парфумерії були запрошені до співпраці такі зоряні майстри, як Мішель Альмайрак та П'єр Бурдон. Головним бестселером бренду став знаменитий парфум Sun, який першим приніс світову славу цій марці у світі ароматів.

У наші дні він все також успішний, оскільки отримав продовження у безлічі яскравих фланкерів, кожен з яких має свій характер, що запам'ятовується.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічний, простий і при цьому максимально елегантний.

Купити Jil Sander Sun Men Lavender & Vetiver в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Елегантний дует лаванди та ветівера


Туалетна вода вступає ефектним акордом солодкувато-камфарного, пряного з легкою гостринкою розмарину та умиротворюючої, прохолодної лаванди, що створює враження аристократизму, свіжості та чистоти.

У серці парфуму був використаний незвичайний, яскравий акцент евкаліпта з його терпким, холодком соковитої зелені, що бадьорить.

У фіналі на перший план виходить ветивер – багатогранна нота із деревними, димними, гірко-шоколадними відтінками.

Якщо вам імпонують зелені, ароматні парфуми, Вам, безумовно, варто купити Jil Sander Sun Men Lavender & Vetiver в інтернет-магазині La Grande, щоб порадувати себе елегантною красою цього нового аромату класичного європейського бренду. З початку весни і до кінця осені він складе вам найкращу компанію!