0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Montale Blue Matcha

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Blue Matcha Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Blue Matcha Парфумована вода (тестер)
100ml
3 271 грн
3 804 грн
Акція
-14%

Montale Blue Matcha – блакитний чай Матча із серця Індонезії



Новий твір бренду Montale є незвичайним у всіх сенсах. Напевно, ніколи раніше вам не доводилося пробувати чай синього кольору, вдихати його аромат, насолоджуватися благородною енергією, теплом, що розливається по тілу… Але чарівна пряна зелень композиції Blue Matcha створює відчуття прилучення до справжньої екзотики, наповнюючи простір навколо пудровими і цитрусовими, фужерними, свіжими та пряними, мускусними та тваринними відтінками. Це просто приголомшливе багатство палітри, ви зможете насолоджуватися її нюансами весь день, відкриваючи для себе нові чарівні штрихи.
Парфум стане чудовим вибором для будь-якої пори року – він налаштовує на відчуття краси, досконалості цього світу, який так цікаво та приємно пізнавати! Далекі мандри чи мрії про них – де б ви не були, ким би ви не були, цей парфум підкорить вас і розбудить уяву!



Трохи історії


Нішева парфумерія Montale завжди відрізнялася особливою колоритністю: творець композицій цього парфумерного будинку П'єр Монталь не тільки належить до Паризької парфумерної школи, а й довгий час жив на Сході, вивчаючи традиції створення орієнтальних пахощів і втілюючи їх у композиції настільки прекрасні, що вони виявилися гідними уваги короля Саудівської Аравії та еміра Катару.
Подорожі країнами Сходу – улюблене заняття Монталя, адже вони дарують йому натхнення для нових творів. Так, візит до Індонезії вразив його дивовижним напоєм із неповторним запахом – тут подають унікальний блакитний чай «Матча», який виготовляється не з листочків чайних кущів, а із висушених пелюсток квітки кліторії (Clitoria ternatea). Він дуже популярний в азіатських країнах завдяки чудовому аромату та потужному тонізуючому ефекту.
Композиція була презентована у 2021 році як аромат пряно-зеленого спрямування та адресована чоловікам та жінкам. Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, виготовлених з особливого сплаву, що повністю запобігає зміні аромату через згубну дію сонячних променів або попадання повітря. Зовнішнє оформлення теж дуже ефектне - градієнтний перехід блакитного та золотого відтінків просто чудовий!



Аромат напою "nam dok anchan"


Саме так називається унікальний чай, поширений в Індонезії та на Тайвані. Щоб створити ілюзію екзотичного чаювання, парфумер використав як вступ унікальний терпкий, тонізуюче-зелений чай Матчу, який називають ще Анчан, або Блакитний Чай. Він прикрасив цю ноту соковитими цитрусами та запашною чорною смородиною.
Потім майстер створив «серце» твору, де на шляхетну дерев'яну базу з кедра м'яко опускаються ноти ароматного тютюну та дорогої шкіри в обрамленні листя пачулі, яке надає східного колориту.
Завершується враження оксамитовою терпкістю мате, що ідеально гармонує з пудровими нотами і вразливою чуттєвістю мускусу та сірої амбри.
Купити Montale Blue Matcha в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з 2003 є одним з флагманів нішевої парфумерії для обраних поціновувачів східного напрямку в парфумерії.