0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi L'Eau pour Homme Blue Tea

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi L'Eau Pour Homme Blue Tea Туалетна вода
798 грн
Armand Basi L'Eau Pour Homme Blue Tea Туалетна вода (тестер)
1 067 грн

Armand Basi L'Eau Pour Homme Blue Tea – чайна церемонія по вищому розряду!

 



Чай – дивовижний напій! Він дозволяє нам знайти в круговерті дня небагато часу для себе, щоб не поспішати, відпочити, поміркувати або поділитися ідеями, підняти настрій собі та оточуючим… І все це – завдяки запашним висушеним листочкам, що дають нам куди більше ніж смак, тепло та аромат – вони дарують особливу атмосферу, ауру умиротворення та розслабленості – і водночас тонізують та заряджають енергією.

Особливо гарні чаювання з рідкісними, незвичайними сортами чаю - і бренд Armand Basi добре в цьому розуміється! Він надіслав усім нам запрошення на чаювання, яке перетворив на справжню церемонію завдяки майстерному аранжуванню рідкісного блакитного чаю з пряними та деревними, зеленими та фужерними, цитрусовими та мускусними, пудровими та квітковими акордами. Все це професійно поєднане в чудову композицію L' Eau Pour Homme Blue Tea створює ауру свіжості, чистої енергетики, зібраності і цілеспрямованості.



Трохи історії

 

Іспанський бренд Арманд Басі відомий з 1986 року – він створений у Барселоні братами Басі, Армандом і Джузеппе, як продовження сімейного бізнесу їх матері, яка співпрацювала зі знаменитою компанією Лакост. На відміну від попереднього періоду марки, модний дім братів Басі розвивав не лише колекції одягу, а й аксесуари, і, звичайно ж, парфумерію.

«Синій чай» присвячений новому явищу у здоровому способі життя – чоловічому напрямку роботи СПА-салонів, що гармонізують тіло і душу, дозволяють відпочити, розслабитися, здійснити повне перезавантаження і при цьому «підзарядку» для реалізації свого потенціалу.

Над новинкою 2021 для стильних сучасних чоловіків працював надзвичайно чуйний до краси парфумер Фабріс Пеллегрін (Fabrice Pellegrin), автор таких бестселерів, як Kisses Don't Lie By Kilian, Scandal Jean Paul Gaultier і Blackberry & Bay Jo Malone London.

Придбати Armand Basi L' Eau Pour Homme Blue Tea в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що подарував світу такий шедевр, як Armand Basi In Red.

 

Синій чай, божественний улун!


Перша хвиля деревно-терпкого цитрусу – бергамота – доповнена співзвучним йому іскристим лимоном та обсипана пряними іскорками чорного перцю. Чарівним контрастом цієї прелюдії розквітає троянда, розпускаючи свої ніжні оксамитові пелюстки з солодким пахощами - ніжними і хвилюючими.

За ними вступає головна тема ароматного чаю, посилена прохолодною нотою аристократичної м'яти і пряним акцентом кардамону, що має тонізуюче звучання з камфорними тонами.

У фіналі шляхетна деревно-смолиста тема кедра огорнута чуттєвим дивом мускусу – хіба мислимо встояти перед такою чарівністю?

Хочете зробити приємний подарунок стильному чоловікові, який вміє підкреслити свій шарм? Ідея купити Armand Basi L' Eau Pour Homme Blue Tea в інтернет-магазині La Grande буде найкращою!