0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Crazy in Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Crazy in Love Парфумована вода
89 грн
122 грн
Акція
-27%
Montale Crazy in Love Парфумована вода (тестер)
100ml
2 472 грн
2 908 грн
Акція
-15%

Montale Crazy in Love - напруження почуттів, енергія і пристрасть!

 



Один з найвідоміших парфумерних брендів планети, чудовий бренд Монталь, вирішив увічнити безумство кохання в яскравому, темпераментному, повному експресії ароматі Crazy in Love. Він буквально зводить з розуму звучними акордами троянд і теплих прянощів, амбри та солодкої ванілі, озону та квітів, шкіри та тютюну.

Ідеальний час для цих парфумів - осінній вечір: його розкішне, тепле звучання огортає вас м'яким пледом, занурюючи в негу - не відірватися! Втім, якщо аромат стане вашим улюбленим – вам і не варто розлучатися з ним, він стане вашим талісманом на весь рік! Жіночий, спокусливий, чарівний - він зробить вас надзвичайно бажаною і дозволить насолоджуватися загальною увагою, отримуючи задоволення від кожної миті цього прекрасного життя!



Трохи історії

 

Автор марки П'єр Монталь - явище дивовижне в парфумерії. Будучи французом - парижаніном за народженням, він більше 10 років провів на Арабському Сході, спочатку уважно вивчаючи високе ольфакторне мистецтво, а потім - створюючи для королівської родини Катару чудові атари і пахощі в істинно орієнтальному стилі.

Повернувшись до Парижу, він з успіхом застосував унікальні знання та досвід. Він відкрив власний бутік у престижному районі французької столиці, а зараз фешенебельні магазинчики Монталь існують в Америці, Європі та, звичайно ж, у Саудівській Аравії. У його колекції понад 150 видань – це безперечний успіх!

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів з особливого металу, що застосовується в космонавтиці – він виключає спотворення запахів через проникнення повітря, сонячних променів та перепадів температур. Флакони відрізняються лише відтінками, зате чудово упаковані - забезпечені брелочком з фірмовою емблемою і дбайливо укладені в оксамитові або атласні мішечки.

Новинка була презентована в 2021 році і присвячена шаленому коханню - накалу емоцій і пристрастей, які охоплюють кожного, хто з головою занурюється в це чудове почуття.

Купити Montale Crazy in Love в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного дому, який вже майже 20 років диктує всім ольфакторну моду.

 

Квіти Сходу


Флорієнтальна композиція відкриває свої обійми чарами диких троянд, обрамлених оксамитом листя фіалки. Пахощі шипшини ніжні і в той же час неймовірно пристрасні, а соковита зелень ароматного фіалкового листя дарує вам свіжість і підкреслює чарівність.

У «серці» твору панує незрівнянний квітково-пряний запах шафрану – найдорожчої спеції у світі, що виготовляється з високогірних крокусів. Особливу красу йому надає солодка нота очеретяного цукру.

У фіналі тепло амбри та трепетне тяжіння ванілі створюють повний жіночої чарівності шлейф.

Вам, безумовно, варто купити Montale Crazy in Love в інтернет магазині La Grande, якщо ви хочете отримувати комплімент за компліментом!