0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Britney Spears Fantasy Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Britney Spears Fantasy Intense Парфумована вода
1 224 грн
Britney Spears Fantasy Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Britney Spears Fantasy Intense – просто фантастика !

 

У мистецтві створювати яскраві, феєричні, незабутні образи Britney Spears просто немає рівних – ця зірка завжди сяє фантастично! Новий парфум Fantasy Intense стане ще одним помітним, яскравим, сяючим прикрасою у вашій колекції: такі парфуми незамінні, коли потрібно привернути до себе захоплену увагу і затьмарити собою всіх, зібравши цілий букет компліментів!

Парфуми дарує насолоду, захоплюючи переливами солодких та фруктових, деревних та чуйних, свіжих та тропічних нот. Такий аромат стане чудовим супутником на вечірку чи дискотеку, у клуб і на побачення – це вечірня прикраса, яку важко не помітити! Його сезон - осінь і зима з безліччю святкових приводів блиснути, наче фантастичне бачення!

Трохи історії

 

Перша «Фантазія» Брітні Спірс підкорила світ ще 2005 року, коли вийшла однойменна парфумована вода – солодка, фруктовогурманська, неймовірно приваблива! З того часу світ фантазій все шириться – у цій колекції вже понад 20 фланкерів, один експресивніший за інший!

Саме така і засновниця бренду, феєрична Брітні Спірс, знаменита американська виконавиця поп-музики, танцівниця та актриса. Всесвітню популярність їй принесли рок-н-рольні образи для виступів у юності, сміливість, яскравість її особистості, підліткова чарівність, яка підкорила серця з моменту виходу першого альбому Baby One More Time. Вона здобула премію «Греммі» - одну з найпрестижніших музичних нагород, знімалася в кіно і телешоу, входить до найбільш високооплачуваних селебрітіз у світі.

Свою парфумерну лінію Брітні стала випускати 2004 року в колаборації з компанією Elizabeth Arden. Вона звернулася до б'юті-теми, як і багато інших зірок, але дійсно в ній досягла успіху на відміну від тих, хто обмежився парою-трійкою фірмових флаконів: косметика і парфумерія від Брітні - одна з найбільш продаваних у світі!

Купити Britney Spears Fantasy Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Втілюй свої фантазії сміливо та яскраво!

Першими вступають ноти фруктів: пікантна кислинка ківі, соковита насолода груші, тропічний акцент личі – все змішалося у чудовому освіжаючому та радісному міксі!

Потім набуває смачний гурманський дует – неймовірно спокусливий аромат білого шоколаду та кремових тістечок. Мммм, як це спокусливо та мило! Романтичний штрих цьому привабливому «серцю» дарує букет з орхідей і жасмину – запаморочливий тандем!

Завершує враження барвистий чуттєвий акорд, складений з деревних нот, бархатистого кореня ірису, колоритних орієнтальних почуттів і сексуального мускусу.

Хочете зробити дійсно класний подарунок дівчині, натякнувши про те, наскільки вона спокуслива та бажана? Ідея купити Britney Spears Fantasy Intense в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!