0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani My Way Intense Armani

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani My Way Intense Парфумована вода
2 823 грн
3 283 грн
Акція
-14%
Armani My Way Intense Парфумована вода (тестер)
90ml
3 692 грн

Armani My Way Intense – шлях, посипаний квітами



 

Новий твір будинку Armani «My Way Intense» запаморочливо чудовий! Аромат білих квітів та туберози  переплітається тут із тонкими нотами цитрусів, з тваринними та ванільними, пудровими та деревними тонами. Це чарівна композиція, яка зможе стати вашою улюбленою парфумерною прикрасою в будь-якому сезоні, у будь-якій ситуації – немов вишуканий ювелірний виріб, він стане вашим «аватаром», обов'язковою частиною образу.

Стійкий, стильний парфум з помітним шлейфом стане чудовим поповненням вашої особистої колекції або ж бажаним подарунком для будь-якої дівчини або жінки, яка налаштована романтично і має гарний смак.



Історія аромату

 

У 2020 році вийшла новинка знаменитого дому Армані «Мій шлях», яка відразу звернула на себе увагу публіки та експертів. Вона була настільки багатообіцяючою, що було зрозуміло - продовження буде дуже скоро! Так і сталося: у 2021 році відбулася прем'єра версії «Інтенс» - більш насиченою, глибокою та багатогранною. Аромат не звучить голосніше, навпаки, він спокійний, жіночний, має гідність та елегантність. Прекрасний вибір для свята чи побачення!

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів – кришка виконана у вигляді темно-синього дорогоцінного каменю, а флакон має більш насичений синій відтінок, ніж перше видання, що підкреслює назву.

Придбати Armani My Way Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього легендарного італійського бренду, який Джорджіо Армані заснував у далекому 1975 році. З того часу ім'я Армані – символ італійського яскравого та експресивного стилю в одязі, символ престижу та певного життєвого рівня. Що ж до парфумерії, то з 1982 року вона випускається в колаборації з корпорацією L'Oreal і є для тисяч шанувальників по всьому світу предметом бажання, адже в портфоліо бренду такі чудові бестселери, як Si, Acqua di Gioia, Armani Code.

 

Пройти, залишивши хвилюючий слід...


Над новинкою 2021 видання працював талановитий майстер Карлос Бенеїм (Carlos Benaim). Він відомий такими шедеврами як Jasmin Noir Bvlgari, Promesse Cacharel, Pure Poison Dior, Very Irresistible Givenchy, Premier Jour Nina Ricci.

Для свого нового твору майстер вибрав орієнтально-квіткову стилістику. Він використав цитрусовий мотив для прелюдії, поєднавши тонкі солодкі пахощі квітів апельсинового дерева та його плодів – гірких апельсинів бігардії.

У «серці» пахнуть білі квіти туберози – важкої і жіночної нічної королеви, чия солодка чуттєвість незрівнянна. Для того, щоб передати всі відтінки цього прекрасного аромату, було використано відразу два види рослини – європейська та індійська тубероза.

Завершують звучання мадагаскарська ваніль, що мне, і чудово гармонує з нею вершкова деревина сандала, що надає східний колорит.

Вам, безумовно, варто купити Armani My Way Intense в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете створити образ, що дійсно запам'ятовується.