0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme Jean Paul Gaultier

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Туалетна вода
81 грн
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Туалетна вода (тестер)
100ml
2 958 грн
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 75 мл + мініатюра 10 мл)
3 481 грн
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Дезодорант - спрей
Немає у наявності

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme - скандальний образ грає на вашу користь!



 

До цього часу ця колекція бренду Jean Paul Gaultier асоціювалася лише зі світом жінок: бестселер «Скандал» з його оригінальним впізнаваним дизайном у вигляді зухвалих жіночих ніжок догори дригом відомий, мабуть, усьому світу. Проте нове видання Scandal Pour Homme адресовано чоловікам – яскравим, харизматичним, для котрих епатаж – стиль життя! Саме на це натякає флакон, увінчаний короною – ефектний та багатообіцяючий! Він огорне вас справді королівською аурою фужерних та карамельних, солодких та ванільних, амбрових та цитрусових, пряних та деревних нот.

Для низки осінніх і зимових свят це просто знахідка - більш привабливий аромат складно собі уявити. Чи буде ваша поява на вечірці скандальною – залежить лише від вас, але те, що враження буде феєричним – це парфум гарантує!



Трохи історії

                                                                                                                      


Творець бренду Жан Поль Готьє і сам – людина-скандал! Саме цей модельєр запропонував усі найбільш епатажні і хвилюючі фантазію новинки моди – від чоловічих спідниць до дражливого конус-бра Мадонни. Навіть свій перший парфум Classique (як і всі наступні) він помістив у жерстяну коробку, що нагадує упаковку корму для котів.

Всі інші парфумерні колекції Готьє також відрізнялися неординарним дизайном та вражаючим звучанням.

Одна з найвідоміших ліній – безумовно, «Скандал» – початок йому було покладено у 2017 році. Новинка 2021 гідно продовжила цю колекцію, ставши в ній першим чоловічим виданням. Працювало над ним талановите тріо майстрів: Квентін Біш, Крістоф Рейно та Наталі Грація-Четто (Quentin Bisch, Christophe Raynaud та Nathalie Gracia-Cetto).

Концепція парфуму полягає в тому, щоб допомогти вам зійти на трон і почуватися королем будь-якої ситуації.

Купити Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція французького бренду, що диктує моду всьому світу з 1975 року.

 

Міссія - справити фурор!


Композиція відкривається запашною мускатною шавлією, яка особливо гарна у поєднанні з іскристим цитрусом – сонячним солодким мандарином.

Ще більше солодощів? Будьте ласкаві, - просто вслухайтеся в аромат серцевого акорду, де з'єдналися ноти карамелі та пряної зеленої соладки бобів тонка.

Чоловіче звучання привносить фінальний акцент ветівера з його багатогранними переливами запашного диму, елегантного дерева та чорного шоколаду.

Вам, безумовно, варто купити Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme в інтернет-магазині La Grande, якщо ваше особисте життя просить змін, а вигляд потребує незабутньої презентації.

Відмінна ідея для подарунка чоловікові, чию значущість ви прагнете акцентувати!